Ησαΐας Ματιάμπα: Ο 4χρονος γιος του, του ζωγράφισε με μαρκαδόρους το πρόσωπο

Νέα στιγμιότυπα με τη σύζυγο και τον γιο του δημοσίευσε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ησαΐας Ματιάμπα: Ο 4χρονος γιος του, του ζωγράφισε με μαρκαδόρους το πρόσωπο
Instagram / isaiasmatiaba

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει αδυναμία στον μοναχογιό του και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Ο Ηρακλής γεννήθηκε τον Μάιο του 2018 και είναι ένα δραστήριο και χαριτωμένο αγοράκι. Του αρέσουν οι βόλτες, τα παιχνίδια και η ζωγραφική, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες αναρτήσεις του τραγουδιστή.

«It’s Family Painting Day, Hallelujah» έγραψε ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες. Ο μικρός Ηρακλής πήρε τους μαρκαδόρους του και γέμισε τα πρόσωπα των γονιών του με ζωγραφιές. Φυσικά ζωγράφισε και το δικό του πρόσωπο και ο τραγουδιστής απαθανάτισε τα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/Cjvm_JloCz8

Ησαΐας Ματιάμπα: Η οικογένειά του, η δύναμή του

Για τον τραγουδιστή, η οικογένειά του είναι η δύναμή του. Αυτό είχε δηλώσει και ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του παλιότερα, μία περίοδο ιδιαίτερη δύσκολη για αυτόν όταν έχασε τον πατέρα του.

«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ'τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..» είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/CRt-Daip6bP

Με τον γιο του έχει μία πολύ δυνατή σχέση. Ο Ηρακλής από μικρός είχε δείξει στοιχεία της ταυτότητά τους, όπως είχε αναφέρει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του, και αυτό που τον ενδιαφέρει ως πατέρας, είναι ο γιος του μεγαλώνοντας να γίνει καλός άνθρωπος.

«Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει» είχε πει στο περιοδικό Hello χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο τραγουδιστής με τον γιο του στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved