Νίκος Χατζηνικολάου: Δημοσίευσε φωτογραφία του μεγάλου του γιου μετά από καιρό

Αφορμή η ονομαστική εορτή του γιου του.

Νίκος Χατζηνικολάου: Δημοσίευσε φωτογραφία του μεγάλου του γιου μετά από καιρό

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα, είναι συνήθως με αφορμή τα γενέθλιά τους, την ονομαστική τους εορτή ή ένα χαρούμενο γεγονός.

https://www.instagram.com/p/Cvy4d_JsBNI/

Οι ευχές στον μεγάλο του γιο

Χθες, 15 Αυγούστου, γιόρταζε ο μεγάλος του γιος, Πάνος, που απέκτησε από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση. Του ευχήθηκε λοιπόν και δημόσια αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία:

«Χρόνια σου πολλά Πάνο μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Να είναι η ζωή σου ένα όμορφο καλοκαίρι! Να έχεις υγεία,ευτυχία και μεγάλες επιτυχίες!» ήταν η ευχή του δημοσιογράφου.

https://www.instagram.com/p/Cv9JJwBM3-P/

Ο Πάνος σπούδασε στο Λονδίνο όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται. Ωστόσο έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να δει τους γονείς του και τα μικρότερα αδέλφια του.

Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει απαθανατίσει τα παιδιά του αρκετές φορές, καμαρώνοντας τα.

https://www.instagram.com/p/CFSC2jinkaf/

Πέρυσι στις 11 Αυγούστου είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

«Από σήμερα,που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της,ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος,στις 17 ο Κωνσταντίνος,που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω! #daddy»

https://www.instagram.com/p/ChHIMoSMxf-/

O παρουσιαστής είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη 19 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τον Κωνταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Μάλιστα ανήμερα της επετείου του γάμου τους στις 24 Ιουνίου έκανε την εξής ανάρτηση: "19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου! #forever"

https://www.instagram.com/p/Ct3WRAHsTQc/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved