Χατζηνικολάου -Τσολακάκη: 17 χρόνια γάμου, 3 παιδιά - Δείτε υπέροχες φώτο

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει αρκετές οικογενειακές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χατζηνικολάου -Τσολακάκη: 17 χρόνια γάμου, 3 παιδιά - Δείτε υπέροχες φώτο

O Νίκος Χατζηνικολάου δεν κατάφερε να χτίσει μόνο μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Στο πρόσωπο της Κρίστης Τσολακάκη βρήκε το άλλο του μισό, τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Μέχρι σήμερα μετρούν 17 χρόνια γάμου και συνεχίζουν. Το ζευγάρι είναι κατά γενική ομολογία από τα πιο αγαπημένα του χώρου κι από τα πιο διακριτικά.

Σε αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής τους, απέκτησαν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την μοναχοκόρη τους, την Εύα.

Στις 24 Ιουνίου το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου. ΄Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μυστήριο και έγραψε στη λεζάντα ένα μήνυμα αγάπης.


https://www.instagram.com/p/CQg4tQMMlso/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«24 Ιουνίου 2004! Πέρασαν από τότε 17 χρόνια, γεμάτα αγάπη! Και ήρθαν τρία υπέροχα παιδιά! Σε λατρεύω! Είσαι η ζωή μου! Χρόνια μας πολλά μωρό μου!»

Η γνωριμία και η πρόταση γάμου

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 αφηγήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πώς γνώρισε την γυναίκα της ζωής του.

Η Κρίστη Τσολακάκη έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση και ο ίδιος είχε μιλήσει δύο φορές μαζί της ζητώντας να κλείσει μια συνέντευξη με την γνωστή τραγουδίστρια. «Και τις δύο φορές έφαγα πόρτα. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα και πραγματικά ήθελα να της πετάξω πάνω της τον καφέ», είχε περιγράψει με γλαφυρότητα ο δημοσιογράφος.

Η συνάντηση όντως έγινε και όπως θυμάται ο παρουσιαστής, με το που μπήκε στο γραφείο του έπαθε ηλεκτροσόκ!

Κατάφερε να την αιφνιδιάσει τελικά με την πρόταση γάμου που της έκανε μέσα στο αυτοκίνητο.

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω»!

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ακόμα έναν γιο, τον Πάνο, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση. Ο μεγάλος του γιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα υπόλοιπα αδέλφια του ενώ λατρεύει τη Εύα, που είναι και το μοναδικό κορίτσι της …αντροπαρέας.


https://www.instagram.com/p/CFSC2jinkaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την όμορφη οικογένεια Χατζηνικολάου – Τσολακάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved