Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχήθηκε καλές γιορτές με μία φωτογραφία των γιων του

Δείτε τα δύο αγόρια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ευχήθηκε καλές γιορτές με μία φωτογραφία των γιων του

Τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά έστειλε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιααστής δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία με τους δύο μικρότερους γιους του, Νικόλα και Αλέξανδρο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα δύο αγόρια βάζουν τα στολίδια στα κλαδιά με τρομερή προσήλωση και δεν είχαν καν πάρει είδηση ότι κάποιος τα φωτογραφίζει.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία επέλεξε ο Νίκος Χατζηνικολάου για να θυμηθούμε τις γιορτές προ κορονοϊού που ήμασταν ανέμελοι χωρίς μάσκες και αντισηπτικά.

"Χρόνια σας πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Με υγεία και χαρά! Ας θυμηθούμε παλαιότερες γιορτές,που ήταν ανέμελες και άνευ κορονοϊού και ας προσπαθήσουμε να ξαναζήσουμε αυτό το κλίμα,έστω και με μέτρα προστασίας,έστω και με μάσκες και αντισηπτικά… Και ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία φορά!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

nikos xatzinikolaou paidi agiortes 4

Νίκος Χατζηνικολάτου: Ο γάμος με την Κρίστυ Τσολακάκη και ο ερχομός των παιδιών

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρήκε στο πρόσωπο της Κρίστυ Τσολακάκη τη γυναίκα της ζωής του. Ήδη μετρούν 17 χρόνια γάμου και καρπός του έρωτά τους είναι τα τρία τους παιδιά, ο Κωνσταντίνος, Ο Αλέξανδρος και η Εύα.

Ο δημοσιογράφος συχνά αναρτά οικογενειακές τους φωτογραφίες και μιλάει για το πόσο σημαντική είναι η οικογένειά του για αυτόν.

Να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει έναν ακόμα γιο από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, τον Πάνο. Ο μεγάλος του γιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα υπόλοιπα αδέλφια του ενώ λατρεύει τη Εύα, που είναι και το μοναδικό κορίτσι της …αντροπαρέας.


https://www.instagram.com/p/CFSC2jinkaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα αδέρφια του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved