Νίκος Χατζηνικολάου: Μας δείχνει την κόρη του μετά από καιρό - Μεγάλωσε πολύ

Η Εύα Χατζηνικολάου είναι ένα πανέμορφο κορίτσι.

Νίκος Χατζηνικολάου: Μας δείχνει την κόρη του μετά από καιρό - Μεγάλωσε πολύ

Καιρό είχε να δημοσιεύσει ο Νίκος Χατζηνικολάου οικογενειακές φωτογραφίες. Γενικά, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του, γι΄αυτό και όταν αποφασίζει να μοιραστεί με τους ακολούθους του ορισμένες στιγμές μαζί τους, τα likes είναι χιλιάδες.

Το ίδιο συνέβη και με τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε χθες βράδυ με την μοναχοκόρη του, Εύα.

Η μικρή και στις δύο φωτογραφίες είναι με την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη Μόλυ.

nikoschatzinikolaou eva1

«Νέος «έρωτας»! Εύα και Μόλυ! #lovemydog #dogsofinstagram», σχολίασε ο δημοσιογράφος και φυσικά, όπως αναμενόταν τα σχόλια επικεντρώθηκαν στο πόσο όμορφη είναι η κόρη του.

nikoschatzinikolaou eva

Η αδυναμία που έχει στην Εύα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε τον Πάνο που ζει στο Λονδίνο και με την Κρίστυ Τσολακάκη που γιόρτασαν στις 24 Ιουνίου 2021, 17 χρόνια γάμου, έχουν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα!

Ο ερχομός της κόρης του, τον Αύγουστο του 2012, τον έκανε πανευτυχή και όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει! Η 9χρονη Εύα έχει ενθουσιάσει τον μπαμπά της με την προσωπικότητα, το δυναμισμό αλλά και την επιμονή της. Όπως παραδέχτηκε πριν μερικά χρόνια μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ», οι γιοι του έλεγαν ότι: «ο μπαμπάς φοβάται ένα μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα».

Μπαμπάς και κόρη: Μία σχέση λατρείας

Ο πατέρας για ένα κορίτσι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να το επηρεάσει περισσότερο στη ζωή του, από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι τις μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο μπαμπάς είναι αυτός που δίνει στις κόρες του την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να γίνουν δυνατές γυναίκες.

Ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας αντιμετωπίζει τη ζωή είναι το παράδειγμα για τα κορίτσια του. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση μπαμπά – κόρης να υπάρχει ειλικρίνεια και να της δίνει το θετικό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει στο μέλλον να αντιμετωπίζει τις κακοτοπιές στη ζωή της.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο γνωστός δημοσιογράφος με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved