Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Μαμά και γιος ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Η Αλεξάνδρα Ούστα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Οι αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram δεν είναι συχνές και οι περισσότερες αφορούν τη δουλειά της. Μέχρι και πριν μερικές ημέρες, η τελευταία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με τον γιο της, Αύγουστο, ήταν η παρακάτω. «Αύγουστος Αφιλτρη Άπειρη Αγάπη» και είχε γράψει στην ανάρτησή της το καλοκαίρι του 2022.

ousta-gios.jpg

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους. Ο Αύγουστος, τριών ετών πια, με κόκκινα γυαλιά ηλίου και καπέλου χαμογελά δίπλα της στην φακό και εκείνη γράφει: «Αυτή, αυτός και η πατούσα του».

https://www.instagram.com/p/CvzY2lfokXk/

Η ηθοποιός απολαμβάνει τη μητρότητα και σε συνεντεύξεις της ανά περιόδους έχει μιλήσει για δυσκολίες αλλά και όμορφες στιγμές που έχει βιώσει από τότε που έγινε μαμά.

Εδώ στο Mothersblog.gr, μιλώντας για τον θηλασμό και τον αποθηλασμό, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβρη, ότι εξακολουθούσε να θηλάζει τον γιο της.

«(…)Για μένα αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλο αυτό το ταξίδι. Η διαδικασία του αποθηλασμού. Θεωρητικά υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν για να βοηθήσουν σε έναν καθοδηγούμενο αποθηλασμό, χωρίς να είναι αυτό τραυματικό για το παιδί, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν κανόνες που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να σε βοηθήσουν μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η κάθε δυάδα είναι διαφορετική... έτσι λοιπόν και στη δική μας περίπτωση, δοκιμάσαμε πράγματα που μας βοήθησαν στο να μειώσουμε θηλασμούς σταδιακά αλλά και πράγματα που μας πήγαν πίσω, όπως διαφορές ιώσεις αλλά ίσως ακόμα και εγώ η ίδια, που παρόλο που ξεκίνησα τη διαδικασία, τελικά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη τότε και δεν το είχα πιστέψει.

Έτσι έχουμε φτάσει στο σήμερα, δύο χρονών και οχτώ μηνών και θηλάζει ακόμα. Θηλάζει μόνο τα βράδια στον ύπνο και ίσως κάποια μεσημέρια για να κοιμηθεί. Νοιώθω πια γεμάτη και πολύ καλά με όσο και ό,τι έχω προσφέρει σε σχέση με το θηλασμό.» είχε πει μεταξύ άλλων. (…)»

https://www.instagram.com/p/CV_Hpu2rbm7/

Όσο για τον τοκετό, για την όλη διαδικασία είχε μιλήσει και η ίδια σε βίντεό της στο YouTube, ενώ στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, η ηθοποιός είχε πει: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved