Ούστα - Σαρακατσάνης: Ο γιος τους έγινε 2 ετών - Οι ευχές και το χειροποίητο γλυκό

Το κέικ γενεθλίων ήταν σούπερ υγιεινό, με μέλι και χουρμάδες.

Ούστα - Σαρακατσάνης: Ο γιος τους έγινε 2 ετών - Οι ευχές και το χειροποίητο γλυκό

Τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν χθες η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Ο Αύγουστος γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 αλλά το ευχάριστο γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό λίγες ημέρες μετά με την ευτυχισμένη μαμά να αποκαλύπτει ότι είχε γεννήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

Τα γενέθλια του μοναχογιού τους

Πέρασαν δύο χρόνια από τη γέννηση του μικρού Αύγουστου και χθες ανήμερα των γενεθλίων του, οι γονείς του διοργάνωσαν ένα πάρτυ. Πέρα από τα κλασικά καπελάκια και το στολισμό, το ενδιαφέρον όλων, μικρών και μεγάλων, επικεντρώνεται στην τούρτα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα επέλεξε για τα γενέθλια του γιου τους ένα σπιτικό και άκρως υγιεινό κέικ με μέλι και χουρμάδες συνταγή του 'Ακη Πετρετζίκη.

« Δύο χρονών πλάσμα…Να σε χαιρόμαστε Αύγουστε!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός, ποζάροντας με τον σύζυγό της και τον γιο τους.

ousta sarakatsanis

Οσο για κέικ, δεν έχετε παρά να το φτιάξετε κι εσείς ακολουθώντας βήμα βήμα τη συνταγή του Ακη την οποία θα βρείτε εδώ.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του μικρού Αύγουστου από τα γενέθλιά του κι όχι μόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved