Αλεξάνδρα Ούστα: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στην Κέα

Μία νέα φωτογραφία του μικρού Αυγούστου μετά από καιρό δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Αλεξάνδρα Ούστα: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στην Κέα

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο του 2022. Και οι δύο ηθοποιοί διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης και του ερχομού του γιου τους, εξέπληξε τους πάντες.

Μετά τη γέννηση του Αυγούστου, η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε πιο ενεργή στα social media. Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον γιο της, ενώ σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τη γέννηση του γιου της και την εμπειρία του τοκετού. Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, είπε χαρακτηριστικά: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

https://www.instagram.com/p/CLjPtpRlXrW

Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της δεν είναι πολλές. Από τις πιο πρόσφατες ήταν η παρακάτω τον Δεκέμβριο του 2021, με το αγοράκι και τον μπαμπά του μαζί επί σκηνής…

aleksandra ousta giannis sarakatsanis gios theatro 1

… ενώ στα γενέθλια του Αυγούστου τον περασμένο Φλεβάρη είχε δημοσιεύσει το παρακάτω Instagram Story...

ousta sarakatsanis

Αλεξάνδρα Ούστα: Η φωτογραφία με τον γιο της από τις διακοπές

Τις διακοπές τους στην Κέα απολαμβάνουν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης με τον γιο τους. Ο ηθοποιός απαθανάτισε τη σύζυγό του με τον μικρό Αύγουστο στην παραλία και η Αλεξάνδρα Ούστα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChKXSOqoDQ4

Όσο για το σχόλιο, περιελάμβανε τέσσερις λέξεις που φαίνεται να την εκφράζουν απόλυτα:

«Αύγουστος Άφιλτρη Άπειρη Αγάπη»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved