Γιάννης Σαρακατσάνης: Με τον γιο του στην Ακρόπολη

Ένα βίντεο με τον γιο του δημοσίευσε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Γιάννης Σαρακατσάνης.

Γιάννης Σαρακατσάνης: Με τον γιο του στην Ακρόπολη

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και Αλεξάνδρα Ούστα παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2016 με κουμπάρα την καλή τους φίλη Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού έγινε γνωστή μόλις λίγο πριν γεννήσει.

Ο μικρός Αύγουστος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά λίγες μέρες μετά τον τοκετό με την Αλεξάνδρα Ούστα να αποκαλύπτει ότι γέννησε νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ loveit, η ηθοποιός είχε πει: «Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. ‘Εγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω αυτής της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα. Πήγαινα να τον δω 5-10' και γύριζα πίσω γιατί πονούσα πολύ και αισθανόμουν βαθιά θλίψη που δεν είχα το μωρό».

https://www.instagram.com/p/CQ0SiOULjM2

Τόσο η Αλεξάνδρα Ούστα όσο και ο Γιάννης Σαρακατσάνης δημοσιεύουν πλέον πιο συχνά φωτογραφίες με τον μοναχογιό τους. Ο Αύγουστος που σε λίγους μήνες θα γιορτάσει τα τρίτα του γενέθλια έχει μεγαλώσει και είναι ένα κατάξανθο χαριτωμένο αγόρι και από όσα φαίνονται τα χαρακτηριστικά του στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν οι δύο γονείς, μάλλον θα λέγαμε ότι είναι φτυστός ο μπαμπάς του.

https://www.instagram.com/p/CPV3z_4lfe_

Γιάννης Σαρακατσάνης: Το βίντεο με τον Αύγουστο από την Ακρόπολη

Στην Ακρόπολη βρέθηκαν λίγες μέρες πριν ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο μικρό Αύγουστος. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα χιουμοριστικό βιντεο με το αγοράκι στην αγκαλιά του γράφοντας:

«Ξεχρεώνουμε από νωρίς με τα απαραίτητα: «Έχεις πάει Ακρόπολη αλλά δεν το θυμάσαι»

https://www.instagram.com/p/CiYZcNgO_5R

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα με τον γιο τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved