Βασιλική Μιλλούση: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, πηγαίνει 1-2 μέρες να τις βρει και επιστρέφει έπειτα πίσω στην προπόνηση.

Βασιλική Μιλλούση: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Οι κόρες τους, Σοφία και Λένια είναι η προτεραιότητά τους σε ο,τι κάνουν και φροντίζουν να είναι παρόντες στις ζωές των μικρών, παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα προπόνησής που έχουν κάποιες περιόδους.

Μια τέτοια περίοδος είναι και αυτή εδώ: ο Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο και αυτό του στερεί κάποιες μέρες των διακοπών κοντά στην οικογένειά του. Η Βασιλική Μιλλούση βρίσκεται μαζί με τις κόρες της και απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές. Το πρόγραμμά τους μεταξύ άλλων έχει παιχνίδια και βουτιές στη θάλασσα.

«Το καλοκαίρι μας …όσο ο μπαμπάς προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο. (Γιατί μαλλί χωρίς μανταλάκι δεν γίνεται)», είχε σχολιάσει η Βασιλική πριν μερικές ώρες, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ο Λευτέρης Πετρούνιας έλειπε από τις φωτογραφίες της.

Οι νέες φωτογραφίες και η φράση του Οδυσσέα Ελύτη

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες που ανήρτησε η Βασιλική. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τα κορίτσια, γράφοντας μια φράση του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι και ένα καράβι, που σημαίνει με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Στις φωτογραφίες η μαμά φωτογραφίζει τα κορίτσια της σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Όπως αναφέραμε ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν είναι μαζί τους καθώς προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αμβέρσας. Ωστόσο μέσα στην γεμάτη από προπόνηση καθημερινότητά του «κλέβει» μερικές ώρες για να βρεθεί έστω και για λίγο στο πλευρό των παιδιών και της συζύγου του.

«Είναι αυτή η μιάμιση μέρα που σου δίνει δύναμη για όλη την δύσκολη εβδομάδα !
Πόσες μέρες για το Σαββατοκύριακο είπαμε? #family #petrounias»

https://www.instagram.com/p/CvMtdoiIlpr/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved