Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια στην άμμο με τον γιο της

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της, Δημήτρη, δημοσίευσε η ηθοποιός. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια στην άμμο με τον γιο της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο απολαμβάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον συζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, και τον γιο τους, Δημήτρη. Χθες η ηθοποιός δημοσίευσε ένα Instagram Story από το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο του νησιού, την Πορτάρα.

roumeliwti-diakopes.jpg

Φυσικά, τις μέρες αυτές δεν έχει παραλέιψει να μοιραστεί στιγμιότυπα και με τον γιο της στον οποίο έχει και αδυναμία. Στις παρακάτω φωτογραφίες μαμά και γιος παίζουν στην άμμο με κουβαδάκια και φτυάρια.

Η ίδια νιώθει ευγνώμων για αυτές τις στιγμές και γράφει στο προφίλ της στο Instagram:

«Και μου χαρίζει την ευτυχία μέσα σε μια στιγμή…και με κάνει να νιώθω ότι αν πετύχω να φτιάξω το καστράκι έχω πετύχει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο …και μου μαθαίνει συνέχεια ,κάθε στιγμή ότι μπορώ να είμαι χαρούμενη με το πια απλά πράγματα …και μου θυμίζει πως είναι να γελάω με την καρδιά μου …και ευχαριστώ την ζωη που μου τον έστειλε και παρακαλώ κάθε μέρα να είναι υγιής και δυνατός και αυτός και όλα τα παιδιά του κόσμου…»

Το τελευταίο διάστημα η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της. Άκρως καλοκαιρινό είναι και το παρακάτω.

roumeliwti-gios.jpg

«Αυτό θα πει τον κοιτάς και λιώνεις ….!!!!»είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.

Για την ηθοποιό η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η αδυναμία στον γιο της δεν κρύβεται, για τον οποίο είχε γράψει στο Instagram με αφορμή τα 8α γενέθλιά του:

«Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος !Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα …Γιατί ήρθες εσύ …Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου …Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου ….Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!»

https://www.instagram.com/p/CvSgWt3I2sm/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved