Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Λιώνει» για τον γιο της και δεν το κρύβει

Η ηθοποιός έχει αδυναμία στον μοναχογιό της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Λιώνει» για τον γιο της και δεν το κρύβει

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγινε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2015. Ο γιος της, Δημήτρης, είναι η πρώτη της προτεραιότητα και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της εκφράζει την αδυναμία που του έχει.

Ανήμερα των γενεθλίων τον περασμένο Μάιο έγραψε στο Instagram:

«Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος! Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα …Γιατί ήρθες εσύ …Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου …Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου ….Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!»

eudokia-roumelioti-gios-(3).jpg

Μαμά και γιος κάνουν πολλά πράγματα παρέα. Παίζουν, ζωγραφίζουν, πηγαίνουν βόλτες. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού με τον γιο της, για ακόμα μία φορά, δεν έκρυψε την αδυναμία που του έχει.

«Αυτό θα πει τον κοιτάς και λιώνεις ….!!!!»

https://www.instagram.com/p/CvSgWt3I2sm/

Η οικογένεια πάνω από όλα

Για την ηθοποιό η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Μέσα από συνεντεύξεις της και αναρτήσεις της, έχει εκφράσει και τον θαυμασμό προς τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Γιορτάζοντας την 12η επέτειο του γάμου τους η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι πρότινος, γράφοντας:

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά... Έχουν αλλάξει πολλά ... έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα , έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί ... εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας!! Σ’ αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα...».

eudokia-roumelioti-susugos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved