Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 8χρονο γιο της και τον σύζυγό της

Αφορμή ήταν τα γενέθλια του γιου της που έγινε 8 ετών.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 8χρονο γιο της και τον σύζυγό της

H Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της.

Για την Ευδοκία Ρουμελιώτη ο Μάιος είναι ξεχωριστός μήνας καθώς πριν από 8 χρόνια έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Ο Δημήτρης στις 6 Μαϊου είχε τα γενέθλιά του και η ηθοποιός θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο και τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, γράφοντας:

«Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος !Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα …Γιατί ήρθες εσύ …Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου …Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου ….Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!»

https://www.instagram.com/p/Cr5y-d9omvB

Η ηθοποιός είναι μία τρυφερή μαμά που λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο της. Η μητρότητα είναι πια κομμάτι της ταυτότητάς της και για αυτή είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανε στα 37 μου γιατί τότε γνώρισα τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CrskQBzIxQp

« Στο σχολείο του γιου μου δεν με ξέρει κανείς»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι στην παράσταση «Μήδεια» που θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο. Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της και στο πως οι συμμαθητές του αντιμετωπίζουν το γεγονός πως η ίδια είναι μια αναγνωρίσιμη ηθοποιός.

roumelioti-me-go.jpg

Προς έκπληξη των δημοσιογράφων είπε ότι δεν την ξέρει κανείς από τους συμμαθητές του γιου της καθώς πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο.

roumelioti-gios.jpg

«Στο σχολείο του γιου μου δεν του έχουν πει κάτι για μένα γιατί πάει σε ένα αγγλικό σχολείο οπότε δε με ξέρει κανείς, δε βλέπουν τηλεόραση. Ο γιος μου όταν μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες μπαίνει πρώτος και ζητάει να βγει κι αυτός» δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved