Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα του σπιτιού

Μαμά και γιος δροσίζονται στην πισίνα.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα του σπιτιού

H Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον μοναχογιό της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συμμετέχει στην παράσταση «Μήδεια» του Φρανκ Κάστορφ που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο διχάζοντας κοινό και κριτικούς.

Η ηθοποιός δεν έκανε πολλές αναρτήσεις από την παράσταση στο αρχαίο θέατρο. Αντ΄αυτού επέλεξε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες από την επιστροφή της στο σπίτι και τα παιχνίδια με τον γιο της Δημήτρη στην πισίνα.

«Και μετά το ταξίδι της Μήδειας ….ξανά πίσω στην πραγματικότητα ….τη δική μου υπέροχη πραγματικότητα», σχολίασε.

evdokia.roumelioti-me-ton-gio-ston-pisina.jpg
evdokia.roumelioti-me-ton-gio-ston-pisina1.jpg

Η αδυναμία στον γιο της και η αγάπη για τον σύζυγό της

Ο 8χρονος Δημήτρης είναι ο κόσμος όλος για την ηθοποιό. Ανήμερα των γενεθλίων του είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος !Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα …Γιατί ήρθες εσύ …Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου …Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου ….Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν!»

eudokia-roumelioti-suzugos-gios.jpg

H Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγο και τον γιο τouς.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη με κάθε ευκαιρία δηλώνει δημόσια τον θαυμασμό της προς τον σύζυγό της , Νικηφόρο Χαραγκιώνη, την οποίο υπεραγαπά.

Γιορτάζοντας την 12η επέτειο του γάμου τους η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι πρότινος, γράφοντας:

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά... Έχουν αλλάξει πολλά ... έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα , έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί ... εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας!! Σ’ αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα...».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved