Νικολέττα Ράλλη: Σε θαλάσσιο ποδήλατο με την κόρη της στη λίμνη Κουρνά

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Σε θαλάσσιο ποδήλατο με την κόρη της στη λίμνη Κουρνά

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε περίπου έναν μήνα και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση της κόρης τους, Σοφίας. Μέχρι τότε η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχει ήδη επισκεφτεί την Ίο, τα Καλάβρυτα, τον Χελμό και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/CuZXuOvoGlr/

Η βάση τους είναι τα Χανιά, αλλά όπως φαίνεται επισκέπτονται και τους γειτονικούς νομούς. Χθες, η για παράδειγμα πήγαν στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στη Λίμνη Κουρνά, έναν δημοφιλή προορισμό για τουρίστες και ντόπιους κάθε εποχή. Το καλοκαίρι οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν, να καθίσουν στα καφέ ή να κάνουν βόλτα με το θαλάσσιο ποδήλατο, όπως έκανε η Νικολέττα Ράλλη. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τη βόλτα τους όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, με τη Νικολέττα Ράλλη να διακωμωδεί το outfit της γράφοντας στην ανάρτησή της: «barbie effect στη Λίμνη Κουρνά». Ροζ βέβαια ήταν και το χρώμα του ποδηλάτου που διάλεξαν η Σοφία.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Η παρουσιάστρια είναι εδώ και αρκετά χρόνια ενεργή στα κοινωνικά μέσα και έχει μάλιστα αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό που την ακολουθεί για τις χιουμοριστικές αναρτήσεις της, την αυθεντικότητά της και τις ειλικρινείς τοποθετήσεις της.

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Νικολέττα Ράλλη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την εμπειρία της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Σε μία από αυτές είχε πει:

«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα».

ralli-nikoletta-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved