Νικολέττα Ράλλη: Οικογενειακές διακοπές σε Χελμό και Καλάβρυτα

Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράστηκε μέσω Instagram η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Οικογενειακές διακοπές σε Χελμό και Καλάβρυτα

Στο δίλημμα βουνό ή θάλασσα, η Νικολέττα Ράλλη προτίμησε το πρώτο. Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για την παρουσιάστρια και χθες δημοσίευσε φωτογραφίες από την βόλτα τους στον Χελμό και τα Καλάβρυτα.

Η Νικολέττα Ράλλη φωτογράφισε την κόρη της, τον σύντροφό της, αλλά και το καταπράσινο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/Cu6pwmMoVaG/

«Ελλάδα σ’ αγαπώ» ήταν το σχόλιο στην ανάρτησή της, ενώ ακόμα περισσότερες φωτογραφίες δημοσίευσε και σε Instagram Story.

Ιδού.

Η Σοφία έγινε τριών ετών τον προηγούμενο μήνα και η Νικολέττα Ράλλη διοργάνωσε για πρώτη φορά το πάρτι της κόρης της στο σπίτι. Ο πλούσιος μπουφές φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η εορτάζουσας έβαλε την αγαπημένη της στολή που δεν είναι άλλη από αυτήν της πριγκίπισσας Έλσας.

nikoletta-ralli-kori-genethlia-(2).jpg

Η Νικολέττα Ράλλη τα τρία αυτά χρόνια από όταν ήρθε η κόρης της στον κόσμο εξακολουθεί να είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, σκέψεις που αφορούν τη μητρότητα και όχι μόνο.

«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα» είχε πει.

https://www.instagram.com/p/Cub6VAWIdSY/

Παράλληλα με τις καλοκαιρινές διακοπές η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζει τον γάμο της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και τη βάφτισης της κόρης της που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι θα πάρει το όνομα της πεθεράς της όπως είχε αποκαλύψει λίγο μετά τη γέννησή της ενώ όπως είχε πιε σε συνέντευξή της, είναι και ένα από τα δικά της αγαπημένα ονόματα.

«(…)Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα»

https://www.instagram.com/p/CuZXuOvoGlr/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved