Νικολέττα Ράλλη: Η ανάρτηση που έκανε «αυστηρά για μαμάδες»

Μια ανάρτηση που σίγουρα θα ταυτιστούν πολλές μητέρες.

Νικολέττα Ράλλη: Η ανάρτηση που έκανε «αυστηρά για μαμάδες»

Η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Με την κόρη της και τον σύζυγό της έχουν επισκεφθεί τα Καλάβρυτα, το Μέγα Σπήλαιο, τον Πλάτανο Αχαΐας (τόπο καταγωγής της) και σειρά έχει μεταξύ άλλων προορισμών και το Καρπενήσι.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, το πώς περνά με τη Σόφη, τι κάνουν, τι τρώνε και πώς βιώνει τη μητρότητα καθώς η μικρή της κόρη, μεγαλώνει.

Μια τέτοια ανάρτηση έκανε και πριν μερικές ώρες που βρέθηκε στην παραλία. Δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει στο νερό και απευθύνθηκε σε όλες τις φίλες της μαμάδες που την ακολουθούν στο Instagram.

ralli-anartisi-thalassa.jpg

Νικολέττα Ράλλη

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να έρθω μόνη μου στην θάλασσα💙 Το λες και πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού! Ποσό κρίμα που ήμουνα εντελώς απροετοίμαστη και δεν είχα ένα βιβλίο μαζί μου. Θα έβγαζα άνετα 300 σελίδες σε δυο ώρες🌞».

ralli-anartisi.jpg
https://www.instagram.com/reel/CvHqKivIcGB/

Όπως βλέπετε και εσείς η Νικολέττα Ράλλη είχε την ευκαιρία να πάει μόνη της στη θάλασσα, χωρίς τη μικρή Σόφη και ήταν απροετοίμαστη μιας και δεν ήξερε ότι θα το απολάμβανε τόσο πολύ.

Μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε

«Αχ θέλω κ εγώ🥰🥰🥰», «Έλα μαμάδες ενωθείτε! 🙌😂❤️», «Μείνε μέσα😍», έγραψαν μερικές θαυμάστριές της κάτω από το βίντεο που τη δείχνει να παίζει με τα πεντακάθαρα νερά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved