Έμιλυ Κολιανδρή: Η αυθόρμητη φωτογραφία με την κόρη της στα Λουτρά Πόζαρ

Μαμά και κόρη πιο ανέμελες από ποτέ.

Έμιλυ Κολιανδρή: Η αυθόρμητη φωτογραφία με την κόρη της στα Λουτρά Πόζαρ

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα. Είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο, ταιριαστό και όλα αυτά τα χρόνια και οι δύο ηθοποιοί διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

https://www.instagram.com/p/B4dJNihpnpo/

Οι φωτογραφίες που μοιράζονται μέσα από τα Social Media είναι ελάχιστες. Οι πιο πρόσφατες; Αυτές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Έμιλυ Κολιανδρή δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της Σμαράγδα, αυθόρμητη και υπέροχη. Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στα Λουτρά Πόζαρ και τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα hashtag #naturespa.

emily-koliandri-kori.jpg

Μία εβδομάδα πριν, μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές είχε δημοσιεύσει και ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός απαθανάτισε τον γιο και την κόρη του στον Βίκο, την ώρα που τα δύο απιδιά ατενίζουν την εντυπωσιακή θέα.

xristos-loulis-paidia.jpg

Οι δύο ηθοποιοί κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν μερικές ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά τους. Να σας υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο πρωταγωνιστούν σε σειρές της ΕΡΤ: ο Χρήστος Λούλης στη σειρά «Όρκος ΙΙ», ο δεύτερος κύκλος της οποίας θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Έμιλυ Κολιανδρή από την άλλη συμμετείχε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία επίσης αναμένεται να συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved