Κολιανδρή – Λούλης: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά τους στην Αγία Άννα

Για πρώτη φορά η Έμιλυ Κολιανδρή μας δείχνει τα πρόσωπα του Αλέξανδρου και της Σμαράγδας.

Κολιανδρή – Λούλης: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά τους στην Αγία Άννα

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ταλαντούχοι, αγαπημένη ηθοποιοί και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Η σχέση τους μετρά είκοσι χρόνια, ενώ παντρεμένοι είναι από το 2008. Και οι δύο ηθοποιοί είναι ενεργοί στα social media, αν και σπάνια δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες των παιδιών τους Αλέξανδρου και Σμαράγδας. Τη διαφορά το τελευταίο διάστημα κάνει η Έμιλυ Κολιανδρή η οποία έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CdAzv_WoEw0

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης με τα δύο τους παιδιά. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αγία Άννα και η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου τους αλλά και την παραλία.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram είδαμε τον Χρήστο Λούλη με τον γιο και την κόρη του να παίζουν με τα κύματα λίγο πριν βουτήξουν στην θάλασσα, αλλά και τα δύο παιδιά να κάνουν βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η Έμιλυ Κολιανδρή δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών της.

Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν «Το καλοκαίρι μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved