Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Πάσχα με τα παιδιά τους στο Λονδίνο ( εικόνες)

H ηθοποιός δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στην βρετανική πρωτεύουσα.

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Πάσχα με τα παιδιά τους στο Λονδίνο ( εικόνες)

O Χρήστος Λούλης με την 'Εμιλυ Κολιανδρή και τα δυο τους παιδιά στο Λονδίνο. 

Instagram/emilykoliandri

Στο Λονδίνο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή. Μαζί τους και τα δυο τους παιδιά,Αλέξανδρος και Σμαράγδα.

Το ζευγάρι δημοσιεύει σπάνια οικογενειακές του φωτογραφίες ενώ ακόμα πιο λίγες είναι οι αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Αυτή τη φορά όμως η ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους ακολούθους της αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν δύο παιδιά.Ο γιος τους είναι 11 ετών και εσωστρεφής και η κόρη τους 7,5 ετών. Η ηθοποιός την χαρακτηρίζει ως θορυβώδη και αλέγκρα.

https://www.instagram.com/p/CdAzv_WoEw0

Η Έμιλυ Κολιανδρή θαυμάζει τον σύζυγό της όχι μόνο για τη δουλειά του αλλά και για το πόσο καλός πατέρας είναι.

«Όταν είσαι πολλά χρόνια με κάποιον και έχεις φτιάξει οικογένεια, παίζει ρόλο το πως ο άλλος κάνει πίσω. Ο Χρήστος έχει το χάρισμα να μην μου εναντιώνεται, πράγμα που εγώ δεν το καταφέρνω, ενώ είναι και σπουδαίος πατέρας. Είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μας. Ως μαμά και γυναίκα μπορεί να έχω νεύρα έχοντας να οργανώσω πολλά πράγματα πριν φύγω από το σπίτι, ενώ ο Χρήστος είναι πιο cool και ευχάριστος γονιός», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ενώ όσον αφορά πώς ένιωθε όταν δεν την πρότεινε ο σύζυγός για δουλειές, ανέφερε:

https://www.instagram.com/p/Cg-CwC0oN7y

«Ο Χρήστος είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία του και όταν του ζητούσαν να προτείνει μία γυναίκα και ενώ πληρούσα όλες τις προδιαγραφές, δεν με πρότεινε ποτέ. Όταν δεν με πρότεινε για δουλειές τότε με πλήγωνε, αλλά εκ των υστέρων μου άρεσε που δεν το έκανε. Θα είχε επίπτωση στη σχέση μας αν ένιωθα ότι του χρωστάω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved