Έμιλυ Κολιανδρή: Για ιππασία με τα παιδιά της - Δείτε υπέροχες φώτο

Η ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της και μοιράστηκε μαζί μας τις πιο υπέροχες φωτογραφίες.

Έμιλυ Κολιανδρή: Για ιππασία με τα παιδιά της - Δείτε υπέροχες φώτο

Η Έμιλυ Κολιανδρή μπήκε πρόσφατα στον κόσμο του Instagram και έκτοτε ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες, είτε δικές της από γυρίσματα και όμορφες στιγμές με τους φίλους της, είτε των παιδιών της.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Λούλη από το 2002 και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Καρποί του έρωτά τους, τα δύο τους παιδιά, Σμαράγδα και Αλέξανδρος.

Και οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, όλα αυτά τα χρόνια όμως κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνη εξαίρεση, τα στιγμιότυπα με τα παιδιά της που μοιράζεται μαζί μας η διάσημη μαμά μέσω Instagram.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Έμιλυ Κολιανδρή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της και πρόσφατα ανέβασε μία σειρά από Instagram Stories δείχνοντάς μας κάποιες από τις δραστηριότητές τους. Οι Αλέξανδρος και Σμαράγδα κάνουν ιππασία και η όμορφη ηθοποιούς δε σταματά να τους απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό.

Δείτε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας, καθώς και κάποιες που είχε ανεβάσει παλαιότερα είτε σε αναρτήσεις, είτε σε Insatgram Stories, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved