Νικολέττα Ράλλη: Η φοβερή πόζα της κόρης της στην παραλία

Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνουν η Νικολέττα Ράλλη με τη μικρή Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη: Η φοβερή πόζα της κόρης της στην παραλία

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της. Η Σοφία έγινε τριών ετών τον περασμένο Ιούνη και η παρουσιάστρια της αφιερώνει την περισσότερη ενέργεια και τον χρόνο της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Πηγαίνουν βόλτες, εκδρομές, κάνουν μαζί σπα.

Στα τελευταία στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται πως μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του καλοκαιριού.

nikoletta-ralli-asorti-magio-kori.jpg

Μαμά και κόρη φορούν ασορτί μαγιό.

Ακόμα ένα στιγμιότυπο και το παρακάτω. Η μικρή Σοφία είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα φοράει το καπελάκι της και παίζει μία πόζα που αποτυπώνει την χαλάρωση του καλοκαιριού.

«Vacation Mode On» έγραψε στην ανάρτησή της η Νικολέττα Ράλλη.

nikoletta-ralli-kori-paralia.jpg

Η παρουσιάστρια είναι εδώ και αρκετά χρόνια ενεργή στα κοινωνικά μέσα και έχει μάλιστα αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό που την ακολουθεί για τις χιουμοριστικές αναρτήσεις της, την αυθεντικότητά της και τις ειλικρινείς τοποθετήσεις της.

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Νικολέττα Ράλλη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την εμπειρία της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Σε μία από αυτές είχε πει:

«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα».

Να σας θυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια ετοιμάζει τον γάμο της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο και τη βάφτιση της κόρης της που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Η μικρούλα θα πάρει το όνομα της πεθεράς της όπως είχε αποκαλύψει λίγο μετά τη γέννησή της ενώ όπως είχε πιε σε συνέντευξή της, είναι και ένα από τα δικά της αγαπημένα ονόματα.

«(…)Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα»

https://www.instagram.com/p/Csyoa4nI-OB/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved