Ανίτα Μπραντ: Δουλεύει έχοντας στην αγκαλιά τον γιο της που κοιμάται

« Άλλοι δουλεύουν άλλοι κοιμούνται»  ήταν το σχόλιο στην ανάρτησή της.

Ανίτα Μπραντ: Δουλεύει έχοντας στην αγκαλιά τον γιο της που κοιμάται

H Ανίτα Μπραντ με τους γιους της. 

Η Ανίτα Μπραντ γέννησε το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Απρίλη.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της δε δημοσίευε φωτογραφίες κρατώντας την κρυφή, μετά τη γέννηση του γιου της όμως, άρχισε να κάνει αναρτήσεις και με τα δυο της παιδιά.

Μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τη συνύπαρξη των δύο αδελφών όπως το παρακάτω...

anita-mprant-gioi.jpg

«Όταν με ρωτάνε πώς τα πάει ο Χρηστάκος με το μπεμπέ 😍🥰 #χριστοπουλάκια» έγραψε στη λεζάντα αυτή της τόσο τόσο τρυφερής φωτογραφίας.

Στη δουλειά με τους γιους της

Η make up artist είναι παράλληλα και μια εργαζόμενη μαμά. Αρκετές φορές στο παρελθόν είχε πάρει μαζί της στη δουλειά τον Χρήστο απαθανατίζοντάς τον στο γραφείο της.

anabrand-gios-dio-eton1.jpg

Τώρα, με το δεύτερο παιδί, δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνει μαζί της πότε τον έναν και πότε τον άλλον.

anita-brant.jpg

Χθες, για παράδειγμα πήγε στη δουλειά με τον 2,5 μηνών Νικόλα. Τον είχε στην αγκαλιά της σε μάρσιπο και ο μικρούλης είχε αποκοιμηθεί.

«Άλλοι δουλεύουν άλλοι κοιμούνται», σχολίασε.

anna-brand.jpg

Η ζήλια του Χρήστου

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στο αν ο Χρήστος ζηλεύει το μωρό, λέγοντας: «Υπάρχει μια υγιής ζήλια του Χρήστου για το μωρό και θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό». Στην ίδια συνέντευξη ο σύζυγός Χάρης Χριστόπουλος πρόσθεσε: «Δίνουμε προσοχή στο να μην παραμελούμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό. Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα για παράδειγμα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο… πίσω από τις κουρτίνες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved