Ανίτα Μπραντ: Φωτογράφισε και τους δύο γιους της μαζί

Με μία τρυφερή φωτογραφία απάντησε η Ανίτα Μπραντ πώς τα πηγαίνει ο μεγάλος της γιος με το μωρό.

Ανίτα Μπραντ: Φωτογράφισε και τους δύο γιους της μαζί

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος.

Ο ερχομός ενός μωρού αλλάζει την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τις ισορροπίες σε μία οικογένεια. Τα μεγαλύτερα παιδιά αναλαμβάνουν τον ρόλο του μεγάλου αδερφού, τον οποίο άλλα αντιμετωπίζουν με περιέργεια και ενθουσιασμό και άλλα με δυσαρέσκεια και ζήλεια.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και η περίπτωση της Ανίτα Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου. Ο μικρότερος γιος τους γεννήθηκε στις αρχές του Απρίλη και του δύο τελευταίους μήνες, τόσο οι δύο γονείς, όσο και ο μικρός Χρήστος, περνούν χρόνο και απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο.

https://www.instagram.com/p/CrXvqjgN_Ow

Η make up artist είναι ενεργή και πολύ δημοφιλής στοInstagram και με μία ανάρτησή της απάντησε στις ερωτήσεις ακολούθων της για το πώς τα πηγαίνει ο Χρήστος με τον μικρό του αδερφό.

«Όταν με ρωτάνε πως τα πάει ο Χριστάκος με το μπεμπέ 😍🥰 #χριστοπουλάκια» έγραψε κάτω από μία φωτογραφία των γιων της. Τα δύο αγόρια κοιμούνται ήρεμα το ένα δίπλα στο άλλο και ο Χρήστος κρατά στον ύπνο του το χέρι του μωρού.

anita-mprant.jpg

Η Ανίτα Μπραντ κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε ότι έγινε για δεύτερη φορά μαμά αφού γέννησε.

Η πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο ήρθε στις 7 Απριλίου. «Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας 😁🥰

Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλλά χαλάλι τους» έγραψε τότε στη δημοσίευσή της.

https://www.instagram.com/p/CquaannNNpw

Όσο για την πρώτη φωτογραφία των δύο αδερφών μαζί, ήταν η παρακάτω την οποία ανήρτησε στο προφίλ της η make up artist με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

anita-brand-gioi.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved