Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φωτογραφίζεται με τον γιο του στο παρκέ του γηπέδου

Δύο απίθανες νέες φωτογραφίες με τον γιο του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους ο διάσημος μπαμπάς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φωτογραφίζεται με τον γιο του στο παρκέ του γηπέδου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους δημοφιλείς μπασκετμπολίστες στον κόσμο και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Επαγγελματικά πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA και τα τελευταία δύο χρόνια είναι back to back MVP. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, τον Φλεβάρη του 2020 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και τον τελευταίο χρόνο απολαμβάνει το νέο του ρόλο.

Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας, έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για το ταλέντο και τις επιδόσεις του, αλλά και για την προσωπικότητά του. Είναι συνεσταλμένος, δοτικός και έχει αδυναμία στην οικογένειά του. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες likes, αυτές όμως που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες με τον γιο του.

Χθες, ο Greek Freak ανέβασε μία νέα φωτογραφία με τον ενός έτους Liam η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μπαμπάς και γιος κάθονται στο παρκέ του γηπέδου και ποζάρουν χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.


https://www.instagram.com/p/CLmizmHFv7A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ένα χρόνο μπαμπάς

Ο μικρός Liam γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μερικές ημέρες πριν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προτιμά να μην εκθέτει τον γιο του σε μεγάλο βαθμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οι αναρτήσεις με εκείνον στο Instagram του είναι μετρημένες. Σε όλες όμως είναι εμφανής η αδυναμία και η λατρεία που του έχει.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο διάσημος μπαμπάς με τον γιο του στο παρελθόν, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved