Πετρούνιας – Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες τους στην Τήνο – Τα απολαυστικά στιγμιότυπα

Υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες τους στα στενά της Τήνου δημοσίευσαν οι δύο γονείς.

Πετρούνιας – Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες τους στην Τήνο – Τα απολαυστικά στιγμιότυπα

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις μέρες με τις κόρες τους στην Τήνο. Το ζευγάρι έχει ήδη δημοσιεύσει κάποια πρώτα στιγμιότυπα και για ακόμα μία φορά οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν, τις εντυπώσεις.

Η επιλογή της Τήνο φυσικά δεν είναι τυχαία μίας και κάθε χρόνο επιλέγουν το συγκεκριμένο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκεί χαλαρώνουν, ηρεμούν και περνούν χρόνο με τις κόρες τους μακριά από υποχρέωσεις, προπονήσεις και το τρέξιμο της καθημερινότητας.

Τα δύο κορίτσια που επισκέπτονται το νησί των Κυκλάδων από πολύ μικρές, τώρα που έχουν λίγο μεγαλώσει θα έχουν την ευκαιρία να το χαρούν περισσότερο. Ήδη οι βόλτες στα στενά, είναι για εκείνες μία καινούρια ανακάλυψη.

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(3).jpg
vasiliki-millousi-kores-tinos.jpg

Βέβαια, οικογενειακώς περνούν αρκετό χρόνο και στο σπίτι το οποίο έχει πισίνα και ενδείκνυται για χαλάρωση και παιχνίδι.

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(10).jpg

Όταν δεν κολυμπούν στην πισίνα πηγαίνουν στη θάλασσα όπου είναι τραβηγμένη και η παρακάτω φωτογραφία.

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(8).jpg

Και οι δύο γονείς έχουν κάνει αναρτήσεις από το όμορφο Κυκλαδονήσι. «Τι είναι ευτυχία;» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας αρκέστηκε σε ένα πιο χιουμοριστικό σχόλιο: «Η συμμορία»

petrounias-diakopes.jpg

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved