Θάνος Πετρέλης: Τραγουδά με την κόρη του, Ζένια και τρελαίνει τους θαυμαστές του

Η Ζένια έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο νέο τραγούδι του μπαμπά της, «Κάτσε καλά»!

Θάνος Πετρέλης: Τραγουδά με την κόρη του, Ζένια και τρελαίνει τους θαυμαστές του

Θάνος Πετρέλης, Ζένια Πετρέλη

Έναν χρόνο μετά, ο Θάνος Πετρέλης, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι με τίτλο, «Κάτσε καλά».

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στο spotify από τις 7/7.

Τα νέα του νέου του τραγουδιού έκανε ο ίδιος γνωστά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το YouTube όπου δημοσίευσε teaser. Μάλιστα στο teaser απόσπασμα τραγουδά και η κόρη του, Ζένια. Και ενώ μπορεί όλοι να γράφουν ότι στο τραγούδι συμμετέχει η μικρή του κόρη, εμείς που το ακούσαμε σας λέμε με βεβαιότητα ότι η μικρή ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο της μουσικά. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

https://www.instagram.com/reel/CuMX_5rIkvZ/

«Τι να σου κάνω όμως που σου έχω τόσο μεγάλη αδυναμία»

Στο ρεφραίν ακούγονται οι στίχοι: «Τι να σου κάνω όμως που σου έχω τόσο μεγάλη αδυναμία» και ταιριάζουν γάντι στη σχέση του Θάνου Πετρέλη με τις κόρες του. Ο τραγουδιστής εκτός από τη Ζένια, έχει ακόμη δύο κούκλες στη ζωή του, την Αγάπη και τη Σήλια.

Για τις γυναίκες της ζωής του (τη σύζυγό του και τα κορίτσια τους) είχε πει:

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Ο Θάνος Πετρέλης αναρτά συχνά φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved