Θάνος Πετρέλης: Με τη γυναίκα του και τις κόρες του στην Disneyland της Καλιφόρνια

Ο Θάνος Πετρέλης δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψη της οικογένειάς του στο πασίγνωστο θεματικό πάρκο.

Θάνος Πετρέλης: Με τη γυναίκα του και τις κόρες του στην Disneyland της Καλιφόρνια

Ο Θάνος Πετρέλης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αμερική με τις τρεις κόρες και τη σύζυγό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε αυτό το ταξίδι συνδύασε δουλειά και διακοπές έχοντας μαζί την οικογένειά του.

Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφτεί πολλά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, του Σικάγου, του Λας Βέγκας ενώ βρέθηκαν και στην Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/CityOVqIs9Y

Και μιας και βρέθηκαν εκεί δεν θα μπορούσαν να μην πάνε στο δημοφιλέστερο πάρκο αναψυχής στον κόσμο που δεν είναι άλλο από την Disneyland.

Μάλιστα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Disneyland Park

Το Disneyland Park ή απλά Disneyland είναι το πρώτο από τα δύο θεματικά πάρκα, που κτίστηκαν στο Disneyland Resort, στο Άναχαϊμ, της Καλιφόρνια, το οποίο άνοιξε στις 17 Ιουλίου 1955. Είναι, επίσης, το πρώτο και τελευταίο θεματικό πάρκο, το οποίο χτίστηκε υπό την επίβλεψη του Ουώλτ Ντίσνεϋ. Ήταν η πρώτη ατραξιόν του χώρου, και του οποίου το όνομα άλλαξε σε Disneyland Park, για να ξεχωρίζει από τις επεκτάσεις του χώρου, τη δεκαετία του 1990.

Η ιδέα της Disneyland ήρθε στον Ουώλτ Ντίσνεϋ, μετά από επισκέψεις που έκανε σε παρόμοια πάρκα με τις κόρες του, κατά τη δεκαετία του 1930 και του 1940. Αρχικά, σκέφτηκε να φτιάξει ένα πάρκο, ως τουριστική ατραξιόν, στα στούντιο της εταιρείας στο Μπέρμπανκ, αλλά η σκέψη του δεν υλοποιήθηκε λόγω ελλιπούς χώρου, για ένα τέτοιο εγχείρημα. Αργότερα, προσέλαβε βοηθούς για αυτό το εγχείρημα και το 1953, αγόρασε την έκταση στο Άναχαϊμ. Οι εργασίες ξεκίνησαν το 1954, ενώ στις 17 Ιουλίου του 1955, πρωτοπαρουσιάστηκε το έργο.

Από τη στιγμή που άνοιξε, διαβάζουμε στο wikipedia.org έχουν γίνει πολλές επεκτάσεις ενώ έχουν προστεθεί και διάφορες θεματικές ενότητες όπως το New Orleans Square, το 1966, το Critter Country, το 1972 και το Mickey's Toontown το 1993. Η Disneyland είναι το θεματικό πάρκο με τις περισσότερες επισκέψεις παγκοσμίως, καθώς το έχουν επισκεφτεί από τη στιγμή που άνοιξε πάνω από 650 εκατομμύρια άνθρωποι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved