Θάνος Πετρέλης: Η γιορτινή φωτογραφία με τις κόρες του - Έχουν μεγαλώσει πολύ

Μία οικογενειακή φωτογραφία με τις κόρες και τη σύζυγό του δημοσίευσε ο Θάνος Πετρέλης.

Θάνος Πετρέλης: Η γιορτινή φωτογραφία με τις κόρες του - Έχουν μεγαλώσει πολύ

Ο Θάνος Πετρέλης έχει αδυναμία στις τρεις κόρες του και λατρεύει να περνά χρόνο μαζί τους. Δημοσιεύει συχνά κοινές τους φωτογραφίες και στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του είναι εμφανές πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα τρία κορίτσια .

Μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά οικογενειακή, δημοσίευσε ο τραγουδιστής με αφορμή τα Χριστούγεννα. Ο Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου και τις τρεις κόρες του, Ζένια, Σήλια και Αγάπη ποζάρουν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές μόνο.» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CmmvAeDp70Q

Οι δύο μεγαλύτερες κόρες του ζευγαριού έχουν ψηλώσει πολύ και έχουν φτάσει τόσο τον τραγουδιστή όσο και τη μαμά τους στο ύψος. Όσο για το σε ποιον μοιάζουν, έχουν χαρακτηριστικά και από τους δύο τους γονείς.

Θάνος Πετρέλης: Το οικογενειακό ταξίδι στην Αμερική

Ο Θάνος Πετρέλης ταξίδεψε μερικούς μήνες πριν στην Αμερική και στο ιδιαίτερο αυτό ταξίδι μαζί του ήταν και η οικογένειά του.

Εκεί και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας γιόρτασαν οικογενειακώς και τα έβδομα γενέθλια της μικρής Ζένιας.

petrelis-genethlia-zenias1.jpg

Από το ταξίδι τους δεν θα μπορούσε να λείπει και μία στάση το δημοφιλέστερο πάρκο αναψυχής στον κόσμο που δεν είναι άλλο από την Disneyland. Ο τραγουδιστής, η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του τράβηξαν πολλές φωτογραφίες κάποιες από τις οποίες δημοσίευσε και μέσω Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved