Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Σήλια έγινε 14 ετών και είναι μία κούκλα

Ο Θάνος Πετρέλης με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Σήλια έγινε 14 ετών και είναι μία κούκλα

O Θάνος Πετρέλης είναι ένας ευτυχισμένος κοριτσομπαμπάς αλλά και σύζυγος.

Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

https://www.instagram.com/p/Ciw_gclI-sp

Οι τρεις υπέροχες κόρες του

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου, Αγάπη, είναι 16 ετών. Ακολουθεί η Σήλια που έκλεισε τα 14 και η τρίτη κόρη της οικογένειας και πιο τσαχπίνα, η Ζένια που έγινε 7 ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λας Βέγκας.

https://www.instagram.com/p/CczzzAlIpzz

Τα τρία κορίτσια όταν ήταν μικρότερα έμοιαζαν μεταξύ τους. Καθώς μεγαλώνουν όμως αποκτά το καθένα, το δικό το στυλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τους: τα υπέροχα μάτια τους (γονίδια γαρ).

https://www.instagram.com/p/CityOVqIs9Y

Τα γενέθλια της Σήλιας

Η Σήλια χθες είχε τα γενέθλιά της και ο μπαμπάς της δημοσίευσε μια σειρά από πρόσφατες φωτογραφίες της από ταξίδια τους στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/CnEanfvIln1

Όπως θα δείτε, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι με υπέροχο χαμόγελο (και μάτια).

«Χρόνια πολλά πριγκίπισσά μου!👸👸👸#celia #14 #lasvegas #londonlife #buckinghampalace #disneyland #newyork #manhattan #beverlyhills #losangeles», έγραψε στο ποστ ο Θάνος Πετρέλης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved