Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της

Μαμά και κόρη με υπέρλαμπρο λουκ.

Η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ο,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα από όταν έγινε μαμά δύο χρόνια πριν.

Η Mαρέττα, βέβαια, πρωταγωνιστεί όλο και πιο συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της το τελευταίο διάστημα. Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μαμάς και κόρης είναι οι παρακάτω τις οποίες δημοσίευσε η ίδια η Όλγα Φαρμάκη στο Instagram της. Είναι ντυμένες ασορτί και φορούν αστραφτερά ρούχα σε μπεζ χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρέττα φορά ένα φορεματάκι με glamorous τουτού, ενώ η Όλγα Φαρμάκη, παντελόνα και μία μπλούζα με ιδιαίτερο κόψιμο. «Μαζί σου» ήταν το σχόλιό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Το φόρεμα της μικρής το έχει σχεδιάσει η ίδια, όπως είχε δείξει σε προηγούμενη ανάρτησή της.

Οι πρώτες προκλήσεις της μητρότητας

Για τη μητρότητα είχε μιλήσει η επιχειρηματίας επτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της στην εκπομπή Lov’ it στο ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων είχε πει:

«Ρουφάω κάθε στιγμή μαζί της, την απολαμβάνω. Είχα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, στον τελευταίο μήνυμα μόνο πρήστηκα πάρα πολύ και κουράστηκα πάρα πολύ»

Επίσης, μίλησε για τον θηλασμός και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

«Ο θηλασμός για μένα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, τον προσπάθησα. Ειδικά την πρώτη μέρα που μου την έφεραν, ένιωσα πόνο και ήταν δύσκολο. Επειδή όμως ο θηλασμός είναι καλός για το παιδί μου αποφάσισα να το υπομείνω και να επιμείνω αυτό τον πόνο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved