Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη βρίσκεται στη Λευκωσία και μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα του Σταύρου Μαντόπουλου και της μικρής Μαρέττας.

Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή αν και ανά διαστήματα μοιράζεται στιγμιότυπα με τον σύντροφο και την κόρη της από εξόδους τους και διακοπές.

Η Μαρέττα έγινε δύο ετών τον περασμένο Γενάρη και έχει μεγαλώσει πολύ. Η επιχειρηματίας αποφεύγει να δείχνει το πρόσωπό της και έτσι όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμές, φαίνονται μόνο τα καστανόξανθα μαλλιά της μικρούλας και τα απίθανα outfits της.

https://www.instagram.com/p/CmW2-YkIk31/

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας τον περασμένο Μάιο είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία. Εκτός από τα εντυπωσιακά γλυκά, τις εντυπώσεις έκλεψε και το στιλ της μικρούλας: λευκό μπλουζάκι, καλσόν με σχέδια και ροζ τουτού, ασορτί με το κοκαλάκι στα μαλλιά.

olga-farmaki-kori-fotografies.jpg

Έναν μήνα νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και την παρακάτω από τη βόλτα τους δίπλα τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CrjEwZmo_rn/

Οικογενειακή εξόρμηση στη Λευκωσία

Σπανιότερες στο προφίλ της Όλγας Φαρμάκη είναι οι οικογενειακές φωτογραφίες όπως η παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/Ch5dg_XITZJ/

… αλλά και οι φωτογραφίες του Σταύρου Μαντόπουλου με την κόρη τους μαζί. Από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί, είναι τα παρακάτω. Σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Κύπρο και η επιχειρηματίες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από το ξενοδοχείο τους στην Λευκωσία.

Μπαμπάς και κόρη αγκαλιάζονται τρυφερά και η Όλγα Φαρμάκη απαθανατίζει το στιγμιότυπο. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η επιχειρηματίας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved