Λευτέρης Πετρούνιας: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τη Λένια που κάνει κάθε γονιό να ταυτιστεί

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο με την κόρη του στο αυτοκίνητο δημοσίευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τη Λένια που κάνει κάθε γονιό να ταυτιστεί

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο. Το Κυκλαδίτικο νησί είναι ο αγαπημένος τους προορισμός για το καλοκαίρι και κάθε χρόνο περνούν εκεί κάποιες μέρες των διακοπών τους για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει στο προφίλ τους μέχρι στιγμής είναι απολαυστικά και οι μικρές Σοφία και Λένια για ακόμα μία φορά κλέβουν τις εντυπώσεις.

petrounias-diakopes.jpg

Εδώ με τον μπαμπά τους στα σοκάκια της Τήνου.

https://www.instagram.com/p/CtwOXvUomcR/

Και εδώ ακόμα μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram γράφοντας: «Τι είναι ευτυχία;»

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(3).jpg

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Την πιο απολαυστική ανάρτηση από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πάντως, έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Δεν δείχνει κάποια ειδυλλιακή παραλία, ούτε την όμορφη Τήνο. Είναι τραβηγμένη μέσα στο αυτοκίνητο και κάνει κάθε γονιό να ταυτιστεί. Ιδού.

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(11).jpg

Η Λένια έχει κοιμηθεί στο αυτοκίνητο στον δρόμο για την παραλία και η οικογένεια την περιμένει να ολοκληρώσει τον ύπνο της για να πάνε για μπάνιο.

Η Λένια θα γίνει τριών ετών τον ερχόμενη Δεκέμβρη. Είναι, συνεπώς, 2,5 ετών, σε μία ηλικία που συνολικά χρειάζεται περίπου 11 με 14 ώρες ύπνου την ημέρα. Ακόμα παίρνει έναν τουλάχιστον υπνάκο μέσα στη μέρα και όπως σωστά λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας, το ιδανικό είναι τα παιδιά να ολοκληρώνουν τον ύπνο τους, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη τους για ενέργεια και ξεκούραση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved