Τα απίθανα μπλουζάκια που φορούσαν τα εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη

Τα παιδιά της Αλεξίας Μπακογιάννη πρωτοτύπησαν στο πλευρό της γιαγιάς τους, Ντόρας Μπακογιάννη.

Τα απίθανα μπλουζάκια που φορούσαν τα εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη λατρεύει τα εγγόνια της. Και τα επτά. Μάλιστα δεν διστάζει να δείξει αυτή την αδυναμία της και δημόσια μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναρτήσει φωτογραφίες τους ή βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η πολιτικός απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της εντός και εκτός σπιτιού. Αρκετές μάλιστα είναι οι φορές που τη συνοδεύουν σε δημόσιες εμφανίσεις της όπως συνέβη και το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Τα παιδιά της Αλεξίας Μπακογιάννη, Ντόρα, Γιώργος και Στάθης φόρεσαν τα εκπληκτικά τους μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν στο πλευρό της γιαγιάς τους, Ντόρας. Μαζί τους φωτογραφήθηκε και ένας φίλος των παιδιών φορώντας το ίδιο μπλουζάκι. Όπως ήταν φυσικό, τα μπλουζάκια τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Ο λόγος;

Μπορεί τα μπλουζάκια από μπροστά να φαίνονται ως απλά t-shirt που γράφουν «Ντόρα Μπακογιάννη» όμως πίσω γράφουν «Η πιο cool γιαγιά», φράση που έγινε viral από τη μέρα που η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε το πρώτο της βίντεο στο TikTok.

Ντόρα Μπακογιάννη η trendy γιαγιά του TikTok

«Γεια σας είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανήρτησε πριν μερικούς μήνες.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είχαν πέσει βροχή με κάποιους followers της να την χαρακτηρίζουν «είδωλο».

Τα εγγόνια της, της έχουν αδυναμία

Δεν είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η Ντόρα Μπακογιάννη στα εγγόνια της, είναι γνωστή και η αδυναμία που έχουν εκείνα στη γιαγιά τους. Ο Γιώργος μάλιστα της είχε αγοράσει και ένα δώρο από εκδρομή που είχε πάει, δείχνοντας αυτή του την αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/Cd3dFN3tPO9/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved