Ντορέττα Παπαδημητρίου: Kάνει babysitting και το απολαμβάνει

Η ηθοποιός είναι ξετρελαμένη με την ανιψιά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Kάνει babysitting και το απολαμβάνει

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την ημέρα που έγινε θεία, έχει ενθουσιαστεί. Η αδυναμία που έχει στην ανιψιά της είναι μεγάλη και δεν χάνει ευκαιρία να περνά χρόνο μαζί της.

Πολλές φορές δε μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με την μικρή, να της τραγουδά, να παίζει μαζί της, να την πηγαίνει βόλτες.


https://www.instagram.com/p/CRorXI6gohR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου, της αδερφής μου το παιδάκι. Είναι μια τρέλα και είναι κι ένα καταπληκτικό μωράκι, την αγαπάω… δεν μπορώ να το περιγράψω, χαίρομαι πολύ που είμαι θεία», είχε πει μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή Το Πρωινό και συνέχισε: «Η αδερφή μου το ήθελε πάρα πολύ και το προσπαθούσε καιρό… Ήθελε πολύ να γίνει μαμά. Ήταν μια ιδιαίτερη απόφαση και είμαι πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός είναι στενά δεμένη με την αδελφή της Ελίνα, η οποία γέννησε τον περασμένο Μάρτιο. Το γεγονός ότι μένουν στην ίδια πολυκατοικία τις επιτρέπει να βρίσκονται σχεδόν καθημερινά και να μπορεί η Ντορέττα να είναι με την ανιψιά της.

Η ίδια τη βοηθάει όσο μπορεί καθώς οι γιοι της είναι πια στην εφηβεία.Τις προάλλες λοιπόν ανέλαβε να την ταϊσει και ανέβασε και σχετικό στιγμιότυπο.

papadimitriou1

Όπως είπαμε είναι μια θεία που εκτελεί και χρέη baby sitter με μεγάλη χαρά.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες ανιψιάς και θείας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved