Ντόρα Μπακογιάννη: Φωτογράφισε όλα της τα εγγόνια μαζί στην παραλία

Μία υπέροχη φωτογραφία με τα εγγόνια της δημοσίευσε πριν από λίγο η πολιτικός.

Ντόρα Μπακογιάννη: Φωτογράφισε όλα της τα εγγόνια μαζί στην παραλία

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία δραστήρια πολιτικός, αλλά και μία πολύ τρυφερή γιαγιά και μητέρα. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ, για τα εγγόνια της δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Είναι πολύ υπερήφανη για αυτά και της αρέσει να τα "κακομαθαίνει" με τον τρόπο της.

Η αδυναμία που τους έχει είναι εμφανής και από τις σπάνιες, πιο προσωπικές αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες συνήθως δημοσιεύει με αφορμή κάποια πιο ιδιαίτερη περίσταση, όπως γιορτές και γενέθλια.

Ένα παράδειγμα είναι η παρακάτω φωτογραφία με τη συνονόματη εγγονή της, που είχε αναρτήσει ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής πέρυσι.

mpakogianni ntora eggoni 1

Iδιαίτερη αδυναμία έχει η πολιτικός στον γιο του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, τον μικρό Δήμο. Μάλιστα, το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε συνέντευξή της λέγοντας: "Ναι, του έχω μία αδυναμία. Έλεγα στη Σία ότι τον βλέπω και ξεκολλάει το στομάχι μου".

mpakogianni dimos eggonos

Οι καλοκαιρινές διακοπές στα Χανιά

Οικογενειακή παράδοση για την πολιτικό και τα εγγόνια της, αποτελούν οι καλοκαιρινές διακοπές στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Κάθε καλοκαίρι, η Ντόρα Μπακογιάννη απολαμβάνει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους όταν εκείνα κατεβαίνουν στον τόπο καταγωγής της γιαγιάς τους.

mpakogianni ntora eggoni 4

Διαβάστε επίσης: Καλοκαίρια στο χωριό: Οι καλύτερες αναμνήσεις των παιδιών μας χρόνων

Την παραπάνω φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η πολιτικός το καλοκαίρι του 2019 και μία αντίστοιχη ανέβασε και λίγες ώρες πριν.

Τα επτά εγγόνια της, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της γιαγιάς τους λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα και εκείνη έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram: "Τα 7!!! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα !!!!".

mpakogianni diakopes xania eggonia

Διακοπές με την γιαγιά και τον παππού - Τα οφέλη για τα παιδιά

Τα εγγονία της Ντόρας Μπακογιάννη δεν είναι φυσικά τα μόνο που περνούν ένα κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών με την γιαγιά ή τον παππού. Πολλοί είναι οι γονείς που μετά τον κλείσιμο των σχολείων, πηγαίνουν τα παιδιά στους τόπους καταγωγής τους για μερικές ημέρες. Οι διακοπές αυτές είναι ξεχωριστές και έχουν άλλη αξία:

  • Τα παιδιά αυτονομούνται και μαθαίνουν να προσαρμόζονται σε ένα νέο περιβάλλον
  • Έρχονται σε επαφή με την φύση και περνούν περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές
  • Κάνουν νέους φίλους
  • Αποκτούν μοναδικές αναμνήσεις

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved