Ντόρα Μπακογιάννη: Χριστούγεννα με τα εγγόνια της – Η φώτο στο Instagram

Μία γιορτινή φωτογραφία και με τα επτά της εγγόνια μαζί δημοσίευσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Χριστούγεννα με τα εγγόνια της – Η φώτο στο Instagram

Τα timelines στα social media έχουν γεμίσει με γιορτινές φωτογραφίες και χαρούμενα οικογενειακά στιγμιότυπα. Μία ιδιαίτερη φωτογραφία με αφορμή τις γιορτινές μέρες δημοσίευσε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πολιτικός απαθανάτισε και τα επτά της εγγόνια μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη και προκοπή.»

https://www.instagram.com/p/CmgPTHWN5BW

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία δραστήρια πολιτικός με πολλές υποχρεώσεις, συναντήσεις και ταξίδια, για εκείνη όμως η οικογένεια ήταν και είναι προτεραιότητά της. Ως γιαγιά είναι τρυφερή και όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της στο ΟΚ, για τα εγγόνια της δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Είναι περήφανη για αυτά και της αρέσει να τα «κακομαθαίνει» με τον τρόπο της.

Λίγη παραπάνω αδυναμία ίσως έχει στον μικρό Δήμο, τον γιο του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη. Αυτό άλλωστε είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της λέγοντας: «Ναι, του έχω μία αδυναμία. Έλεγα στη Σία ότι τον βλέπω και ξεκολλάει το στομάχι μου».

https://www.instagram.com/p/CkVXNlwLmUr

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι φωτογραφίες με τα εγγόνια της στο Instagram

H πολιτικός είναι ενεργή στο Instagram, αν και οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν την πολιτική και τη δουλειά της. Στο προφίλ της λιγοστές είναι οι πιο προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσιεύει, συνήθως με αφορμή κάποια γιορτή, γενέθλια ή άλλη ιδιαίτερη περίσταση.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved