Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο κατάξανθος γιος του έγινε τριών ετών

Νέες φωτογραφίες του μικρού Apollo δημοσίευσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο Instagram.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο κατάξανθος γιος του έγινε τριών ετών

O Χρήστος Βασιλόπουλος για χρόνια ζούσε στην Αμερική. Στο εξωτερικό δοκιμάστηκε στην υποκριτική, γνώρισε τον έρωτα και έγινα μπαμπά δημιουργώντας τη δική του οικογένεια. Ο γιος του, Απόλλωνας, είναι η αδυναμία του και αυτό φαίνεται κάθε φορά μιλά για αυτόν σε συνεντεύξεις του, αλλά και στις αναρτήσεις του στα κοινωνικά μέσα.

«Καλοκαιρινές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Όσο μεγαλώνεις γιε μου τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα.

Είσαι το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισε η ζωή και θα σε ευγνωμονώ για πάντα μικρέ μου Απόλλωνα, πραγματικέ Θεέ μου» είχε γράψει στο προφίλ του το περασμένο καλοκαίρι.

xristos-vasilopoulos-gios-3.jpg

Ανήμερα της περσινής γιορτής του πατέρα έκανε μία άλλη ανάρτηση – εξομολόγηση:

«Η αγάπη του Πατέρα, είναι μοναδική, ουσιαστική, έχει μια πολύ διαφορετική δυναμική από την αγάπη της Μητέρας. Προσωπικά ,επιλέγω να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο γιο μου. Με όλο μου το είναι, με όλη μου την αγάπη. Κοστίζει ναι! Αλλά ταυτόχρονα κιόλας επιβραβεύει .Και πιστέψτε με η επιβράβευση είναι τεράστια. Ο μικρός μου και απόλυτα σημαντικός στη ζωή μου Απόλλωνας, μου δίνει τα πάντα. Χρόνια πολλά σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους Μπαμπάδες, που μοχθούν, παλεύουν, ιδρώνουν, δίνουν και τη ψυχή τους στα παιδιά τους.

Σε ευχαριστώ πολύ γιε μου!»

xristos-vasilopooulos-gios-2.jpg

Τα τρίτα γενέθλια του Απόλλωνα

Το αγοράκι γεννήθηκε σαν χθες, τρία χρόνια πριν. Με αφορμή την ιδιαίτερη περίσταση ο ηθοποιός δημοσίευσε νέες του φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας:

«Χρόνια σου πολλα γιε μου! Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει υπομονή, ανιδιοτελής και απεριόριστη αγάπη, εσωτερική εξέλιξη αλλά και ισορροπία .Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα αγόρι μου όμορφο, με υγεία και αγάπη πάνω απ’ όλα. Σε λατρεύω, σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.»

Το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ, είναι κατάξανθο, με μπλε μάτια και ένα όμορφο χαμόγελο.

Η βάφτισή του έγινε έναν χρόνο πριν στην Ελλάδα παρουσία καλών φίλων και συγγενών. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύντροφός του, Σάρα Κόνορ, λίγους μήνες μετά ανακοίνωσαν τον χώρισμό τους, έχοντας ωστόσο διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και μία άτυπη συνεπιμέλεια για τον γιο τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved