Γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού το αγοράκι της φωτογραφίας

Το αγοράκι είναι 2,5 ετών και είναι φτυστό η μαμά του.

Γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού το αγοράκι της φωτογραφίας

Το αγοράκι της φωτογραφίας γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του τον περασμένο Ιούνη. Τότε, ο μπαμπάς του και γνωστός ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Όσο το πρόσωπο σου θα λάμπει μικρέ μου πρίγκηπα ,και τρέχεις και χαμογελάς και είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα "γεμίζω " από τη λάμψη σου και την καθαρότητα σου. Στα δυο αυτά χρόνια της υπεροχής ύπαρξης σου, ο κόσμος αποκτάει άλλο νόημα . Σε ευχαριστώ κάθε μέρα και κάθε πρωί και βράδυ .

Χρόνια σου πολλά πραγματικέ μου Απόλλωνα !

Σ’ αγαπώ πολύ,

Ο μπαμπάς»

Το παραπάνω κείμενο συνόδευσε με το παρακάτω slow motion βίντεο στο οποίο το αγοράκι τρέχει χαμογελώντας.

https://www.instagram.com/p/CeuCi4tI5BM

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες όπου και έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Ο ηθοποιός έχει αδυναμία στον μοναχογιό του και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτησή του.

Το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα έγραψε:

«Καλοκαιρινές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας.Όσο μεγαλώνεις γιε μου τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα .Είσαι το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισε η ζωή και θα σε ευγνωμονώ για πάντα μικρέ μου Απόλλωνα ,πραγματικέ Θεέ μου.»

https://www.instagram.com/p/CgotagMLjko

Άλλη αγαπημένη μας φωτογραφία μπαμπά και γιου, αυτή κάτω από την Ακρόπολη την οποία δημοσίευσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα.

«Η αγάπη του Πατέρα ,είναι μοναδική ,ουσιαστική ,έχει μια πολύ διαφορετική δυναμική από την αγάπη της Μητέρας. Προσωπικά ,επιλέγω να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο γιο μου.Με όλο μου το είναι, με όλη μου την αγάπη. Κοστίζει ναι!Αλλά ταυτόχρονα κιόλας επιβραβεύει .Και πιστέψτε με η επιβράβευση είναι τεράστια. Ο μικρός μου και απόλυτα σημαντικός στη ζωή μου Απόλλωνας ,μου δίνει τα πάντα .Χρόνια πολλά σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους Μπαμπάδες ,που μοχθούν ,παλεύουν ,ιδρώνουν ,δίνουν και τη ψυχή τους στα παιδιά τους.

Σε ευχαριστώ πολύ γιε μου!» έγραψε ευχαριστώντας παράλληλα και τη σύντροφό του για το πιο σημαντικό δώρο.

https://www.instagram.com/p/Ce-8AHgADPd

Ο μικρός Απόλλωνας έχει πια μεγαλώσει πολύ και είναι ίδιος η μαμά του, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στα χρώματα. Πιο συχνά φωτογραφίες του δημοσιεύει η Sarah Conner, η οποία πρόσφατα και με αφορμή τις γιορτές ανήρτησε μία σειρά από στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον μικρούλη.

Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved