Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γιος του έχει μεγαλώσει πολύ

Ο γιος του Χρήστου Βασιλόπουλου έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα κατάξανθο αγοράκι.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γιος του έχει μεγαλώσει πολύ

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και εκεί έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο γιος του, Apollo, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και συχνά ο ηθοποιός εκφράζει την αδυναμία που του έχει μέσα από τις αναρτήσεις του.

H πιο πρόσφατη είναι αυτή που δημοσίευσε τον περασμένο Ιούλιο:

«Καλοκαιρινές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Όσο μεγαλώνεις γιε μου τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα.

Είσαι το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισε η ζωή και θα σε ευγνωμονώ για πάντα μικρέ μου Απόλλωνα ,πραγματικέ Θεέ μου» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CgotagMLjko

Ανήμερα της ημέρας του πατέρα έκανε μία άλλη ανάρτηση – εξομολόγηση:

«Η αγάπη του Πατέρα, είναι μοναδική, ουσιαστική, έχει μια πολύ διαφορετική δυναμική από την αγάπη της Μητέρας. Προσωπικά ,επιλέγω να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο γιο μου. Με όλο μου το είναι, με όλη μου την αγάπη. Κοστίζει ναι! Αλλά ταυτόχρονα κιόλας επιβραβεύει .Και πιστέψτε με η επιβράβευση είναι τεράστια. Ο μικρός μου και απόλυτα σημαντικός στη ζωή μου Απόλλωνας ,μου δίνει τα πάντα .Χρόνια πολλά σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους Μπαμπάδες ,που μοχθούν ,παλεύουν ,ιδρώνουν ,δίνουν και τη ψυχή τους στα παιδιά τους.

Σε ευχαριστώ πολύ γιε μου!»

https://www.instagram.com/p/Ce-8AHgADPd

Οι νέες φωτογραφίες του κατάξανθου Απόλλωνα

Νέες φωτογραφίες του Απόλλωνα ή Apollo όπως τον φωνάζουν στην Αμερική δημοσίευσε αυτή τη φορά όχι ο γνωστός ηθοποιός, αλλά η σύντροφός του, Sarah Conner. Το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει πολύ στη μαμά του, τόσο στα χρώματα, όσο και στα χαρακτηριστικά.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η σύντροφος του ηθοποιού με αφορμή την συμπλήρωση των 29 μηνών από τη γέννησή του.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved