Χρήστος Βασιλόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες του γιου του είναι απίθανες

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός και η σύντροφός του.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες του γιου του είναι απίθανες

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική όπου και έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Sarah Connor και ένα περίπου χρόνο πριν, στις 13 Ιουνίου του 2020, γεννήθηκε ο γιος τους, Αpollo.

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή του.

Ο καλλιτέχνης είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο προφίλ του στο Instagram δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αναρτήσεις που αφορούν τη δουλειά του και φυσικά φωτογραφίες του γιου του.

xristos vasilopoulos nees fwto giou 1

Το αγοράκι έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια, χαρακτηριστικά που έχει πάρει από τη μαμά του. Ο γνωστός ηθοποιός περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

xristos vasilopoulos nees fwto giou 3

Στις πιο πρόσφατες δε, είναι ακόμα πιο εμφανές το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει το μικρό αγοράκι. Δείτε κάποιες από αυτές που έχει δημοσιεύσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved