Νικολέττα Ράλλη: Βολτούλα στην Πλάκα με την κόρη της

Όμορφη η Πλάκα, όμορφες μαμά και κόρη!

Νικολέττα Ράλλη: Βολτούλα στην Πλάκα με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη μαζί με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη πριν λίγες μέρες δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της, Σοφία από τη βόλτα που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα την Πλάκα.

«Κυριακάτικη βολτούλα, στην Πλάκα», σχολίασε η Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύοντας τις εικόνες με τις ομορφιές που μπορεί να συναντήσει κανείς κάνοντας έναν περίπατο κάτω από την Ακρόπολη.

Κάντε το όπως η Νικολέττα Ράλλη

Ο καιρός το επιτρέπει, τριήμερο διανύουμε, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με τα παιδιά σας στα σοκάκια της Πλάκας. Αν έχετε μικρά παιδιά, ετοιμάστε το καρότσι ώστε να μην κουραστούν από το περπάτημα.

Αρχίστε από τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, περάστε από τη Ρωμαϊκή Αγορά, τον Πύργο των Αέρηδων και κατευθυνθείτε προς τα Αναφιώτικα. Τη μαγική αυτή συνοικία που θα σας ξετρελάνει αμέσως μόλις φτάσετε εκεί. Περάστε από την πλατεία που βρίσκεται στην Διογένους ή εκείνη που βρίσκεται στην οδό Κυδαθηναίων. Πιείτε καφέ, φάτε παγωτό, ένα σουβλάκι στο χέρι ή καθίστε σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια να απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένο φαγάκι.

https://www.instagram.com/p/Cr6K7TwIuC0

Μιας και θα βρίσκεστε εκεί, αν τα παιδιά σας είναι μεγαλύτερα και έχουν δει την ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού, περάστε από την οδό Τριπόδων 32. Εκεί βρίσκεται μέχρι και σήμερα το σπίτι που έγιναν όλα τα γυρίσματα της παλιάς ελληνικής ταινίας. Η Τριπόδων μάλιστα αποτελεί τον παλαιότερο δρόμο της Αθήνας που διατηρεί το ίδιο όνομα εδώ και 25 αιώνες.

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει συχνά βόλτες στο κέντρο της Αθήνας

Η Νικολέττα Ράλλη λατρεύει τις βόλτες και τις εξορμήσεις. Γι' αυτό με κάθε ευκαιρία βγαίνει με την κόρη της και τον σύντροφό της. Αν οι τρεις τους δεν κάνουν κάποιο ταξίδι σε κοντινό προορισμό, προτιμούν το κέντρο της Αθήνας. Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαν επισκεφθεί τον Εθνικό Κήπο.

https://www.instagram.com/p/Cr8QkTWogR9
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved