Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της έκανε το ίδιο «τατουάζ» με εκείνη

«Βάτος Λόκος» έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της έκανε το ίδιο «τατουάζ» με εκείνη

Η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Ιούνιο του 2020. Έκτοτε συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα, ενώ μέσα από τα Q&A που κάνει στο Instagram έχει μιλήσει για εμπειρίες της και έχει δώσει συμβουλές για θέματα μητρότητας και άλλα.

Η Σοφία είναι ένα χαριτωμένο μελαχρινό κορίτσι. Έχει πάρει το νάζι και το γούστο της μαμάς της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες που αναρτά η παρουσιάστρια στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/Cm1pno0oDJV

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της μοιράστηκε πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια μας έδειξε το «τατουάζ» της κόρης της που είναι ίδιο με το δικό της. Προφανώς το αυτοσχέδιο τατουάζ της μικρούλας είναι σχεδιασμένο με στυλό και μαρκαδόρο. Το σχέδιο βέβαια μόνο τυχαίο δεν ήταν μίας και η Νικολέττα Ράλλη έχει ένα τατουάζ πασχαλίτσα στο ένα της χέρι.

nikoletta-ralli-kori-tattoo.jpg

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Σάσα Σταμάτη η παρουσιάστρια είχε πει ότι το ίδιο τατουάζ έχει και ο αδερφός της. Η πασχαλίτσα είναι για εκείνη σύμβολο τύχης, για αυτό και αποφάσισε να το κάνει τατουάζ, ώστε να το έχει πάντα πάνω της.

Όσο για το «βάτος λόκος» που έγραψε η Νικολέτα Ράλλη στο Instagram της, είναι έκφραση της μεξικανικής αργκό και σημαίνει «τρελά φιλαράκια».

Να σας θυμίσουμε ότι η Νικολέτα Ράλλη είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Ανδρούτσο τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια. Σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τη σχέση τους και το πώς «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή.

«Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…» είχε πει.

https://www.instagram.com/p/CoHr46pIHj3

Η παρουσιάστρια απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αν και σε Q&Α της έχει πει ότι θα της άρεσε να επιστρέψει στην τηλεόραση αρκεί να υπάρξουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Προς το παρόν, απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με την κόρη της με την οποία πηγαίνουν βόλτες, εκδρομές, παίζουν, μαγειρεύουν.

ralli-spa-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved