Νικολέττα Ράλλη: Το απολαυστικό βίντεο με την κόρη της στη θάλασσα

Η μικρή Σοφία ξαπλωμένη στην σαμπρέλα της απολαμβάνει τον ήλιο και το δροσερό νερό.

Νικολέττα Ράλλη: Το απολαυστικό βίντεο με την κόρη της στη θάλασσα

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σοφία θα γίνει τριών ετών τον Ιούνη και από τις αναρτήσεις της μαμάς της ξέρουμε ότι της αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι βόλτες και τα ιδιαίτερα outfits.

Παρακάτω ένα στιγμιότυπο με την μικρούλα που ζωγραφίζει φορώντας μπερέ στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/CoUpgeBIIJU

Και εδώ ακόμα ένα με το α λα Kill Bill ντύσιμό της κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/Cm1pno0oDJV

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σοφία μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη πρόσφατα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της μέσα στη θάλασσα την ώρα που έχει ξαπλώσει στην σαμπρέλα της και απολαμβάνει τον ήλιο και το δροσερό νερό. Η χαλάρωση και η απόλαυση αποτυπώνονται στη στάση σώματος της μικρούλας και τα σχόλια κάτω από το βίντεο «έπεσαν βροχή».

«Θα τρελαθώ» έγραψε η Κλέλια Πανταζή, ενώ αντίστοιχο ήταν και το σχόλιο της Σύλβιας Δεληκούρα. «Ε να τρελαθώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CsqdISeIa4-

Η Νικολέττα Ράλλη μιλά με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για πράγματα που σκέφτεται και την απασχολούν, τόσο στις αναρτήσεις της, όσο και σε συνεντεύξεις της. Πρόσφατα μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για τις δυσκολίες που βίωσε με τον ερχομό της κόρης της.

«Ψυχολογικά, με επηρέασε πολύ ο ερχομός του παιδιού. Με μαύρισε πάρα πολύ. Μετά τους έξι μήνες ξεκίνησα και τα χάπια. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: “Κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μετά στις 15:30 μου έκανε μια μαυρίλα”. Δεν ξέρω αν είχα πρόβλημα ή αν είχα πανικοβληθεί. Πήρα τα χαπάκια μου και ευχαριστήθηκα. Μου απάντησε πως ήταν φυσιολογικό όλο αυτό, με την μητρότητα, τον εγκλεισμό γιατί ήμουν και σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ. Ήταν σκοτεινό, χωρίς φωνές, λουλούδια, χωρίς τίποτα. Καμία σχέση με τα μαιευτήρια που πήγαινα να δω φίλες μου. Την περίοδο που γέννησα, απαγορευόταν τα πάντα, οι επισκέψεις, μόνο ο Μιχάλης ήταν εκεί, η μαμά μου δεν ήρθε. Λουλούδια δεν μου στείλανε. Πήρα την αγωγή για έξι μήνες περίπου» είπε η παρουσιάστρια.

Να σας θυμίσουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη γέννησε κατά τη διάρκεια του lockdown, τον Ιούνη του 2020.

https://www.instagram.com/p/Cr8QkTWogR9
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved