Νικολέττα Ράλλη: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη και τον σύντροφό της μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι λάτρης του κέντρου και το έχει δηλώσει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της. Το κέντρο επέλεξαν και για την κυριακάτικη βόλτα τους η παρουσιαστής και ο σύντροφό της, Μιχάλης Ανδρούτσος. Μαζί του ήταν φυσικά και η κόρη τους, Σοφία.

«Κυριακή στην πόλη.

(κάτι μου λέει, οτι το καλοκαίρι του 2023, θα είναι πολύ ζεστό και όχι με την καλή την έννοια)» έγραψε στην ανάρτησή της η Νικολέττα Ράλλη μίας και χθες η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της Αττικής, ξεπέρασε τους 25 βαθμούς C.

Οι τρεις τους πήγαν στον Εθνικό Κήπο και στη συνέχεια περπάτησαν στα δρομάκια του κέντρου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στo Instagram. Οι ακόλουθοί της την αγαπούν για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της, ενώ από τις αναρτήσεις που αποσπούν εκατοντάδες likes και σχόλια είναι αυτές με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cr6K7TwIuC0

Πιο σπάνιες ειναι οι αναρτήσεις με τον σύντροφό της για τον οποίο είχε πει σε συνέντευξή της:

«Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…», είχε πει σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/CoHr46pIHj3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved