Ράνια Τζίμα: Σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της, Ελένη

Η Ράνια Τζίμα σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Ράνια Τζίμα: Σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της, Ελένη

Η Ράνια Τζίμα με την κόρη της, Ελένη

Η Ράνια Τζίμα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό και οικονομολόγο Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το 2016 και λίγους μήνες μετά τον γάμο τους γεννήθηκε η κόρη τους, Ελένη.

Πρόκειται μία καταξιωμένη δημοσιογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Mega όπου και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά. Μάλιστα η εμφάνισή της στο Debate των πολιτικών αρχηγών εντυπωσίασε τους χρήστες του διαδικτύου και για πολλές ημέρες το όνομά της, ήταν trend στα social media.

https://www.instagram.com/p/CsGrN3rogSx

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η μητρότητα στη ζωή της και ο γονιός που έχει αναλάβει τον αυστηρό ρόλο

Πριν λίγο καιρό, η Ράνια Τζίμα είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μητρότητα και τη σχέση με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cnq9yQOIY9f

«Τον ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της» είπε.

Τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφίες με την κόρη της ήταν τον Ιανουάριο, που θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

rania-tzima-kori-(1).jpg

Η Ράνια Τζίμα μαζί με την κόρη της, Ελενη

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη φωτογραφία. Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις σπάνιες αναρτήσεις της Ράνιας Τζίμα με τη μοναχοκόρη της.

Ράνια Τζίμα: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

«Είναι -προς το παρόν- μοναχοπαίδι (ενν. η κόρη της). Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα μοναχοπαίδι. Καλό θα ήταν να μην μείνει. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αν έχω τώρα την ενέργεια να το κάνω, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η ανάγκη μου για δεύτερο παιδί θα τα υπερβεί όλα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved