Ράνια Τζίμα: Η σπάνια ανάρτηση με την πεντάχρονη κόρη της (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής Ελένης που δημοσίευσε η δημοσιογράφος. 

Ράνια Τζίμα: Η σπάνια ανάρτηση με την πεντάχρονη κόρη της (εικόνες)

Η Ράνια Τζίμα είναι μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων. Η εμπειρία της στον χώρο της δημοσιογραφίας μετρά πολλά χρόνια και απο πέρυσι ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμου του Μega, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Τον Μάιο του 2016 παντρεύτηκε τον οικονομολόγο και πολιτικό Γαβριήλ Σακελλαρίδη και λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ελένη.

Για τον σύζυγό της σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, είχε δηλώσει:

«Ο Γαβριήλ νομίζω πως το έχει καταλάβει ότι πια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν, αλλά δεν το εκμεταλλεύεται. Είναι δυνατός πολύ. Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας με απόσταση από τον προηγούμενο.

Τίποτα δεν κάνει στο σπίτι, αλλά θα πω κάτι που κάνει και είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο. Όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο να πάρεις μια απόφαση, που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα που λες «πραγματικά, δεν φοβάται αυτός ο τύπος». Αυτός δεν φοβάται, όχι εγώ. Εγώ φοβάμαι. Σου λέει δηλαδή πως "εγώ είμαι εδώ, κάνε το". Σου απλώνει ένα πλέγμα προστασίας».


https://www.instagram.com/p/CX-kHrOqOof/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τη μητρότητα και την κόρη της, Ελένη, που τον περασμένο Σεπτέμβρη γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της η είχε πει στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

«Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, η δημοσιογράφος δεν αποκλείει τίποτα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία φέτος βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, είχε δηλώσει το εξής:

«Είναι -προς το παρόν- μοναχοπαίδι (ενν. η κόρη της). Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα μοναχοπαίδι. Καλό θα ήταν να μην μείνει. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αν έχω τώρα την ενέργεια να το κάνω, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η ανάγκη μου για δεύτερο παιδί θα τα υπερβεί όλα.»

Ράνια Τζίμα - Οι σπάνιες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Ράνια Τζίμα δεν είναι ιδιαίτερεα ενεργή στα social media. Tον λογαριασμό της στο Instagram τον δημιούργησε έναν χρόνο πριν και οι αναρτήσεις της μέχρι και σήμερα είναι μόλις 14.

Οι περισσότερες αφορούν τη δουλειά της και σε δύο απο αυτές μας δείχνει την πεντάχρονη κόρη της. Την μία μάλιστα δημοσίευσε πρόσφατα, ανήμερα των Χριστουγέννων, και δείχνει το κοριτσάκι να κάθεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved