Ράνια Τζίμα: Με την κόρη της στην παραλία - Σπάνια φωτογραφία

Φωτογραφία με την κόρη της μετά από καιρό δημοσίευσε η Ράνια Τζίμα.

Ράνια Τζίμα: Με την κόρη της στην παραλία - Σπάνια φωτογραφία

Η Ράνια Τζίμα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό και οικονομολόγο Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το 2016 και λίγους μήνες μετά τον γάμο τους γεννήθηκε η κόρη τους, Ελένη.

Η δημοσιογράφος που για τρίτη χρονιά παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι ενεργή στo Instagram αν και δεν κάνει συχνά δημοσιεύσεις. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και αυτές με την εξάχρονη Ελένη είναι ελάχιστες.

Από τις τελευταίες είναι η παρακάτω. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ζωγραφίζουν στα σοκάκια της Νισύρου.

https://www.instagram.com/p/ChR-OGgomY2

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Ράνια Τζίμα πρόσφατα, την πρώτη για το 2023. Η δημοσιογράφος και η κόρη της εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βρέθηκαν στη θάλασσα όπου έπαιξαν με την άμμο.

https://www.instagram.com/p/CnE2zExoGQM

Ράνια Τζίμα: «Τον ρόλο του αυστηρού γονιού έχει αναλάβει ο Γαβριήλ»

Για τη μητρότητα και τη σχέση με την κόρη της μίλησε η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της έναν χρόνο πριν στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Τον ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της» είπε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε επίσης μιλήσει για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού λέγοντας:

«Είναι -προς το παρόν- μοναχοπαίδι (ενν. η κόρη της). Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα μοναχοπαίδι. Καλό θα ήταν να μην μείνει. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αν έχω τώρα την ενέργεια να το κάνω, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η ανάγκη μου για δεύτερο παιδί θα τα υπερβεί όλα.»

https://www.instagram.com/p/CRmKfK5s2Jz
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved