Ράνια Τζίμα: Ζωγραφίζει με την κόρη της στα σοκάκια της Νισύρου

Μία σπάνια και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε η Ράνια Τζίμα με τη μικρή Ελένη.

Ράνια Τζίμα: Ζωγραφίζει με την κόρη της στα σοκάκια της Νισύρου

Η Ράνια Τζίμα είναι μία καταξιωμένη δημοσιογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Mega όπου και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ανέκαθεν την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι γνωστό ότι τον Μάιο του 2016 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πολιτικό και οικονομολόγο Γαβριήλ Σακελλαρίδη και λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ελένη.

Η Ράνια Τζίμα αν και διατηρεί προφίλ στο Instagram, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά μέσα. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και αυτές με την εξάχρονη πλέον Ελένη είναι λιγοστές.

Ράνια Τζίμα: Η φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νίσυρο απολαμβάνει η Ράνια Τζίμα με την οικογένειά της. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε χθες ένεκα της ημέρας μία νέα φωτογραφία με την κόρη της και έστειλε τις δικές της ευχές για «χρόνια πολλά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία μαμά και κόρη κάθονται σε ένα σοκάκι του νησιού και ζωγραφίζουν το πλακόστρωτο.

«Τελευταίες ανάσες... Χρόνια πολλά σε όλους και όλες» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/ChR-OGgomY2

Ράνια Τζίμα: «Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την κόρη μου»

Για τη μητρότητα και την κόρη της, Ελένη, που τον περασμένο Σεπτέμβρη γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της η είχε πει στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

«Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, η δημοσιογράφος δεν αποκλείει τίποτα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία φέτος βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, είχε δηλώσει το εξής:

«Είναι -προς το παρόν- μοναχοπαίδι (ενν. η κόρη της). Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα μοναχοπαίδι. Καλό θα ήταν να μην μείνει. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αν έχω τώρα την ενέργεια να το κάνω, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η ανάγκη μου για δεύτερο παιδί θα τα υπερβεί όλα.»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved