Ρούλα Ρέβη: Η φώτο με την κόρη της στο κρεβάτι και η ανάρτηση που απέσπασε χιλιάδες likes

Τι είπε για τον ύπνο των παιδιών της.

Ρούλα Ρέβη: Η φώτο με την κόρη της στο κρεβάτι και η ανάρτηση που απέσπασε χιλιάδες likes

H Ρούλα Ρέβη με την κόρη της.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο μια ακόμα φωτογραφία με την κόρη της.

Οι δύο τους είναι στο κρεβάτι, προφανώς μόλις έχουν ξυπνήσει, και η φωτογράφος θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της με τους αγαπημένους της followers σχετικά με τον ύπνο των παιδιών.

roua-revi-me-kori1.jpg

Η Ρούλα Ρέβη με την κόρη της στο κρεβάτι.

«Εσείς κοιμάστε με τα παιδιά σας ή είστε από αυτούς που έχουν διαβάσει αυτά τα βιβλία που μας λένε να τα διώχνουμε όταν τις νύχτες έρχονται στο κρεββάτι ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως κάποιος σοβαρός συναισθηματικός λόγος υπάρχει που ένα παιδί θέλει το βράδυ το κρεβάτι των γονιών του?

Εγώ ποτέ δεν ασπάστηκα αυτή τη φιλοσοφία του κλαίει το παιδί άστο κρεβάτι και το αφήνω για να γίνει ανεξάρτητο , η γιατί είναι χειριστικό και υπάρχει ολόκληρο πλάνο να καταστρέψει τη σχέση του ζευγαριού , γιατί έχω ακούσει διάφορες τέτοιες μπούρδες στο παρελθόν. Ακολουθώ αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου και όταν υπερβάλουμε απλά τους το λέω . Σε καμία περίπτωση όμως όταν ήταν μωρά και μέχρι να μιλήσουν δεν τα έδιωχνα ποτέ. Εσείς? ❤», έγραψε μεταξύ άλλων.

roula.revi-me-paidia-(4).jpg

H Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Δεκάδες ήταν τα σχόλια γυναικών που υιοθέτησαν πλήρως την άποψή της, σημειώνοντας ότι έρχεται η στιγμή που τα παιδιά φεύγουν μόνα τους, πώς είναι σημαντικό να ακούμε τις ανάγκες των παιδιών και πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της ήταν επίσης η Μάνια Ντέλου αλλά και η Αλίκη Κατσαβού.

roua-revi.JPG
revi-me-tin-kori-tis.jpg

H Ρούλα Ρέβη ποζάρει με την κόρη της.

Γιατί οι γονείς που κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους, δεν το λένε;

Δημοσκόπηση που έγινε σε 600 Βρετανούς γονείς διαπίστωσε ότι το 46% από αυτούς μοιράζονται το κρεβάτι με το νεογέννητο τους, αλλά δεν το παραδέχονται. Οι περισσότεροι από αυτούς ψεύδονται, γιατί φοβούνται να μην κριθούν από άλλους γονείς, σύμφωνα με την ειδικό στην ανατροφή παιδιών Sarah Ockwell-Smith, και συγγραφέα του βιβλίου «Why Your Baby's Sleep Matters».

«Πολλοί άνθρωποι δεν θα το πουν ούτε στους φίλους ούτε στην οικογένειά τους. Κάτι τέτοιο θεωρείται ταμπού!», είπε η ίδια.

Είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε ότι οι γιατροί είναι ενάντιοι στον ύπνο γονιών και βρεφών μαζί. Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συνιστά τα μωρά να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, αλλά να μην μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, καθώς ο ύπνος μαζί με τους γονείς παραμένει ο μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved